Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hornbach: Vânzarea de produse pentru casele inteligente este în creștere

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente câștigă tot mai mult teren în preferințele clienților. Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcții și grădinărit pe plan local, a transmis într-un comunicat de presă care sunt celemai căutate produse.

Astfel, conform datelor companiei, dacă în urmă cu 5 ani pe rafturile magazinelor sortimentul produselor destinate SMART Home era foarte mic, astăzi acesta ocupă un procent important.

,,Dorința de a ști mereu ce se petrece în jurul nostru, de a eficientiza toate procesele ce ne înconjoară și de a obține o reducere a costurilor alături de mai mult timp liber a adus cu sine o creștere tot mai mare a interesului pentru sistemele ce transformă locuința într-una inteligentă”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach.

Cele mai cumpărate produse SMART destinate siguranței sunt cele de monitorizare. Acestea permit vizualizarea de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile, a interiorului și exteriorului locuinței. Suplimentar, un astfel de sistem transmite automat notificări atunci când cineva intră în casă, oferind un plus de confort proprietarilor. De asemenea, senzorii de mișcare pot detecta o spargere sau intrare prin efracție, iar alertele transmise prin intermediul aplicației pot asigura un timp de intervenție rapid.

Soneriile inteligente reprezintă un alt tip de produs SMART, tot mai accesat în ultima perioadă, care ajută la identificarea persoanelor aflate în fața ușii. O cameră cu detector de mișcare este montată în interiorul vizorului oferind o imagine clară a celor care sunt în fața intrării, iar atuul principal este că imaginile pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.

Potrivit Hornbach, o altă categorie în creștere în ultimii ani sunt produsele destinate iluminatului inteligent al locuinței. ,,Confort sporit, costuri mai mici la facturile de energie electrică, grija pentru mediul înconjurător – acestea sunt doar câteva dintre avantajele instalării unei iluminări automatizate. În plus, consumul redus al acestui tip de echipamente aduce o amortizare rapidă a investiției”, susține Directorul General al Hornbach.

De asemenea, și priza inteligentă are rolul de a transforma corpurile de iluminat în unele SMART deoarece poate fi controlată de oriunde printr-o aplicație mobilă, sau de acasă prin telecomandă Bluetooth.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aproape 1.600 de firme din Bihor au trimis oamenii în șomaj tehnic

Articolul următor

Biletele la Untold 2020 vor putea fi folosite la următoarele ediții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share