Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 1.600 de firme din Bihor au trimis oamenii în șomaj tehnic

Conform datelor furnizate de AJOFM Bihor, nu mai puțin de 1.573 de angajatori au solicitat șomaj tehnic aferent lunii martie pentru 16.339 de persoane.

Suma aferentă plății indemnizațiilor acestor persoane este de peste 8,6 milioane de lei și a fost virată angajatorilor. Îi rog frumos să se îngrijească, ca aceste sume să ajungă la salariați”, a declarat directorul executiv al AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Acesta a precizat că la documentele de puse au fost foarte multe erori, dar speră ca pentru luna aprilie, solicitările să poată fi făcute mai ușor. Astfel, solicitările pentru luna aprilie vor putea fi depuse pe platforma: www.aici.gov.ro, începând cu luna mai.

Békési Csaba a mai declarat că referitor la Legea 19, persoanele care rămân cu copiii pentru a-i proteja, pot depune solicitări pe site-ul www.anofm.bh.ro, selectând județul Bihor.

Activitatea de vizare pentru persoanele aflate în șomaj este suspendată, iar persoanele care își pierd locul de muncă se pot înregistra în baza de date a AJOFM Bihor online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria textilă la nivel mondial, o afacere de 154 de miliarde de euro în 2019. Cine sunt cei mai mari importatori și exportatori de haine din lume

Articolul următor

Hornbach: Vânzarea de produse pentru casele inteligente este în creștere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share