Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marți, 28 aprilie, ora 9:00, se reiau înscrierile pe platforma IMM Invest

Anunțul a fost făcut de de ministrul Finanțelor Florin Cîțu. „Marți, 28 aprilie, ora 9:00, IMM INVEST este live și toți cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiții/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% și cu dobândă subvenționată 100% pot să se înscrie în program. Acest program nu funcționează după principul “primul venit, primul servit”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Un anunț similar a fost postat și pe pagina Fondului Național de Garantare al Creditelor pentru IMM-uri: „Înscrierile pe platforma IMM Invest se reiau începând cu data de 28.04.2020, ora 9:00. Invităm toți potențialii beneficiari să se înscrie în program”.

Reamintim că platforma IMM Invest s-a blocat la doar câteva secunde de la deschidere, în data de 17 aprilie. Guvernanții au acuzat un atac cibernetic. Pentru creșterea nivelului de securitate al site-ului, Serviciul de Telecomunicații Speciale a confirmat, vineri seara, pentru StartupCafe.ro, că preia pe infrastructura sa site-ul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, pentru înscrierea firmelor în programul de creditare IMM Invest România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Biletele la Untold 2020 vor putea fi folosite la următoarele ediții

Articolul următor

Studenții pot să-și deschidă o afacere. Statul le dă până la 100.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share