Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un startup românesc activează roboți Uipath care procesează amânarea ratelor

Robotul UiPath care procesează cererile de amânare a ratelor pentru creditele bancare este activat de startup-ul Future WorkForce (FWF).

Acesta poate procesa până la 240 de cereri de amânare a plății ratelor pentru credite bancare procesate pe oră. Soluția românească se bazează pe un set de tehnologii ca automatizări dezvoltate folosind roboți UiPath și integrări cu sistemele interne.

Robotul preia informațiile depuse, validează cererea în sistemele băncii și, după primirea aprobării finale din partea angajaților din back-office, va furniza un răspuns automat clientului în maximum trei zile de la depunerea solicitării.

“Așa cum ne-am așteptat, clienții băncilor au depus peste 100.000 de astfel de cereri, ceea ce a generat un volum de lucru de 50 de ori mai mare pentru persoanele din back-office” a declarat Mihaela Moisa, cofondator al FWF. Robotul a fost integrat în două dintre băncile din portofoliul startup-ului de tehnologie.

Din prima parte a acestei luni, FWF a pus gratuit la dispoziția mediului de business o soluție prin care activitatea de resurse umane de eliberare a adeverințelor pentru angajații care trebuie să se deplaseze la muncă este preluată de un robot.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Oradea a lansat licitația pentru achiziția a 15 autobuze hibrid

Articolul următor

Fabrica Techtex va produce 150.000 de măști chirurgicale pe zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share