Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul clujean West City, renovat în pandemie

Conducerea hotelului de patru stele West City a decis să demareze un proiect de renovare a camerelor în perioada decretată ca stare de urgență în România.

Unitatea turistică de la ieșirea spre Oradea, hotel cu cinci etaje construit exclusiv pe structură metalică, dispune de 101 camere și de patru săli de conferință și un restaurant cu 80 de locuri. Primii săi proprietari au fost oamenii de afaceri clujeni Daniel Dumitraș și Marius Bejan, asociați în societatea de construcții Coratim.

Aceștia au vândut apoi unitatea turistică Elenei Grec, implicată la Târgu-Mureș în industria alimentară, în cadrul unei tranzacții estimate la 12 milioane de euro. Ca unic asociat al societății West City Cluj, cu afaceri de 4,2 milioane de lei în 2018 și cu 44 de angajați, figurează acum Cristina Oltean.

În martie, opt unități hoteliere din Cluj, cu 800 de angajați, au solicitat autorităților naționale și locale să le scutească de taxele și impozitele pe tot acest an pentru a face față crizei generate de coronavirus. Domeniile cele mai afectate erau turismul, industria ospitalității, transporturile, susțineau hotelierii clujeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Yonder a dotat cu echipament IT o școală din Cluj

Articolul următor

COVID-19 mărește viteza de reacție pe piața imobiliară. Cum va arăta noua normalitate?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share