Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Yonder a dotat cu echipament IT o școală din Cluj

Compania informatică Yonder a decis să efectueze o donație de 53 de tablete elevilor de la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu, pentru a putea studia în perioada epidemiei de coronavirus, dublând astfel alocarea din partea Consiliului Local Cluj-Napoca.

“Școala Liviu Rebreanu a avut nevoie de mai multe echipamente pentru a se asigura că toți cei de acasă sunt capabili să își continue procesul de învățare. Așa că atunci când am devenit conștienți de nevoia lor, am acționat imediat și am pregătit laptop-urile și desktop-urile care în curând urmau să devină ale lor.

A avea ocazia și mijloacele de a învăța câte ceva în fiecare zi reprezintă o valoare importantă pentru noi, așa că am donat o parte din echipamentele noastre pentru a ajuta la crearea acestei oportunități și pentru alții”, motivează reprezentanții Yonder.

“Elevii și cadrele didactice trec de la predarea tradițională la cea online și tehnologia este parte din viața de zi cu zi. În urma sondărilor făcute în rândul părinților, care au declarat că nu dețin calculator, laptop, tabletă sau un smartphone necesare pentru a facilita accesul la educația online, Școala Liviu Rebreanu, cu sprijinul financiar acordat de Consiliul Local Cluj a făcut achiziția a 53 de tablete.

Compania Yonder s-a alăturat acestui demers al învățării online și a suplimentat oferta cu încă 53 de device-uri, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice”, a informat conducerea școlii clujene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Traseu rutier modernizat în zona turistică montană a Clujului

Articolul următor

Hotelul clujean West City, renovat în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share