Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traseu rutier modernizat în zona turistică montană a Clujului

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat lucrări de întreținere pe Drumul Județean nr. 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri.

Forul județean a adus la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe două sectoare situate pe DJ nr. 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Sunt vizate sectorul de 6,1 km Mărișel – Măguri Răcătău, dintre kilometrii 5+435 și 11+600, și sectorul Măguri Răcătău – Măguri, de 4,5 km, dintre pozițiile 16+800 și 21+330. Sectoarele cuprinse între kilometrii 11+600 și 16+800, respectiv între 1+000 și 5+435, au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în 2019.

În această fază se execută lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare în vederea asigurării unui front de lucru consistent, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat și a covorului asfaltic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IMM Invest poate fi o oportunitate pentru bănci de a câștiga noi clienți

Articolul următor

Yonder a dotat cu echipament IT o școală din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share