Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premieră în industria brașoveană: Compania Elmas va produce două macarale pentru sarcini de 150 și 360 tone

Compania Elmas din Brașov va produce două macarale industriale pentru sarcini de 150 și 360 tone. Acest lucru reprezintă o premieră în industria brașoveană.

Specializată în industria instalațiilor de ridicat, compania Elmas a semnat în acest sens un contract cu un partener european. Astfel, Elmas va proiecta, fabrica și monta cele două macarale care vor fi utilizate în sectorul producției de energie hidroelectrică.

Compania are o experiență în domeniul fabricării instalațiilor de ridicat de trei decenii. Elmas a fost înființată în 1990, iar din 1993 a devenit agenție Demag Cranes&Components și produce o gamă completă de macarale industriale, cu aplicație în diferite industrii. Din 2014, Elmas și-a dezvoltat capacitatea de producție, investind peste 5 milioane de euro într-o fabrică și în dotări cu tehnologii moderne din domeniul producției de structuri metalice și macarale industriale.

Facilitatea de producție beneficiază și de un parc de panouri fotovoltaice care produce 300 de kW/oră și asigură o bună parte din energia necesară pentru fluxul de producție.Investițiile permanente în tehnologie și în resursa umană specializată, au făcut ca în 2019, Elmas să realizeze o cifră de afaceri de 152,5 milioane lei, într-o ușoară creștere față de anul anterior.

Numărul mediu de angajați este de 400, compania având opt locații la nivel național și subsidiare în Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, service și divizii de vânzări.

Portofoliul actual de produse acoperă o mare parte din domeniul instalațiilor de ridicat: stivuitoare, macarale industriale, ascensoare, sisteme de parcare auto, sisteme de depozitare și utilaje forestiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pandemia COVID-19 impulsionează dezvoltarea comerțului online: Retailerii de Electro-IT și Home&Deco și-ar putea extinde cu peste 50% spațiile logistice

Articolul următor

Un antreprenor din Brașov a investit 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide: Fabrică dezvoltată cu bani prin Programul IMM Invest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share