Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un antreprenor din Brașov a investit 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide: Fabrică dezvoltată cu bani prin Programul IMM Invest

Antreprenorul brașovean Octavian Moarcăș, cu afaceri în domeniul echipamentelor medicale, a investit peste 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide și dezinfectanți. Compania Asoseptis România produce zilnic aproximativ cinci tone de biocide, având un număr de 20 de angajați, potrivit bizbrasov.ro.

„Momentan nu avem voie să exportăm, dar este o perioadă bună să dezvoltăm fabrica. Am aplicat la Programul IMM Invest și am fost declarați eligibili cu suma de 500.000 de lei, pe care vrem să îi investim în dezvoltare. Vom ajunge la o capacitate de producție de 20 de tone pe zi. Furnizorii sunt locali, dar materia primă este din import”, a spus antreprenorul pentru sursa citată.

În numai câteva zile de producție, antreprenorul a ajuns să aibă comenzi de la marile lanțuri farmaceutice și să discute cu marile lanțuri de retail.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Premieră în industria brașoveană: Compania Elmas va produce două macarale pentru sarcini de 150 și 360 tone

Articolul următor

Librăriile revin în spațiul real. Diverta redeschide la Cluj și Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share