Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Librăriile revin în spațiul real. Diverta redeschide la Cluj și Sibiu

Mai multe magazine Diverta din municipiile Cluj-Napoca, Sibiu, Câmpina și București vor fi reactivate după o lungă perioadă în care vânzările se făceau doar pe internet.

“Deși suntem în fiecare moment alături de clienții noștri, virtual, prin magazinul nostru online, trebuie să spunem că ne este dor de ei și suntem siguri că, la rândul lor, oamenii simt nevoia de vizita lor recreativă la librărie, unde să se poată plimba printre rafturi și să poată răsfoi cărți“, a motivat Luiza Albu, marketing manager la Diverta.

Magazinul din Piața Unirii Cluj-Napoca va funcționa pentru început cu un program ușor modificat. Aici se va lucra cu un număr redus de angajați, iar ei vor avea la dispoziție soluții dezinfectante și vor purta pe tot parcursul zilei măști și mănuși de protecție. În magazine vor fi delimitate clar spațiile, astfel încât să se păstreze distanța de minimum 2 m între persoane. Magazinul va fi constant dezinfectat.

În cele două luni de absență din retailul clasic, Diverta a funcționat exclusiv online. Numărul comenzilor din online s-a triplat în această perioadă, iar creșterea s-a menținut și după sezonul pascal. Împreuna cu magazinul din Cluj, își reîncep activitatea magazinele Lipscani din București, Piața Mare din Sibiu și cel din Câmpina , toate fiind unități stradale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un antreprenor din Brașov a investit 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide: Fabrică dezvoltată cu bani prin Programul IMM Invest

Articolul următor

IMM Invest poate fi o oportunitate pentru bănci de a câștiga noi clienți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share