Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările la Sala Polivalentă din Oradea, executatate în proporție de 40%

Sala de Sport Polivalentă, care se construieşte vizavi de cartierul Europa, se află într-o fază destul de avansată. Au fost executate fundațiile construcției, s-au turnat plăcile de beton de la parter și de la etaje, iar acum se lucrează deja la gradenele tribunei, la instalațiile termice, sanitare şi electrice de la parter. Practic, până în prezent au fost executate 40% dintre lucrări.

Este vorba de o investiţie importantă, realizată Primăria Oradea în colaborare cu Compania Naţională de Investiţii, cea care asigură o mare parte din fonduri şi căreia în septembrie 2016 i-a fost predat amplasamentul. În februarie 2018 a fost semnat contractul de lucrări între Compania Națională de Investiții și asocierea Construcții Erbașu S.A, Intergroup Engineering S.R.L, Delta ACM 93 S.R.L& Trameco S.A.

Contribuţia Primăriei Oradea cuprinde o parte din banii necesari pentru construcția efectivă a sălii, dar vom suporta integral şi costurile parcului din jurul sălii de sport, racordarea la utilități, parcările aferente și drumurile de acces. Din totalul sumei pentru acest obiectiv, de 27,6 milioane de euro, Primăria Oradea va asigura 5,2 milioane euro, reprezentând 19% din valoarea investiției”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Atunci când va fi finalizată, Sala de Sport Polivalentă, care va avea o capacitate de 5.000 de locuri, va putea găzdui diverse competiții interne (handbal, baschet, volei) dar și evenimente internaționale, congrese, concerte, expoziţii, târguri etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Adio hârtii” - debirocratizare, din 1 iunie, la Ministerul Fondurilor Europene

Articolul următor

Universitatea de Științe Agricole Cluj și-a cumpărat podgorie în Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share