Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cifra de afaceri a companiei brașovene Duvenbeck Logistik a depășit 400 de milioane de lei în 2019

Flickr.ro/Marko Štekić

Cea mai mare companie de transport de mărfuri din Brașov, Duvenbeck Logistik, a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 406 milione de lei, în creştere cu circa 6% faţă de anul precedent, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, citate de bizbrasov.ro. Compania a avut anul trecut un profit net de peste 650.000 de lei şi un număr mediu de 829 de angajaţi.

Compania Duvenbeck Logistik a fost înfiinţată în anul 2005 în loclaitatea Cristian, județul Brașov, începând activitatea în România cu 6 angajați și cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei în primul an.

Compania este controlată de grupul german cu același nume, în proporție de 95%, celelalte 5% fiind controlate de austriecii de la Duvenbeck.

În total, grupul Du­ven­beck are mai mult de 6.000 de angajaţi, peste 200.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi peste 1.600 de camioane în cele 35 de unităţi din opt ţări în care compania este prezentă. Bazele compa­niei au fost puse în 1932 de Ber­nhard Duvenbeck, arată datele de pe site-ul com­paniei. Printre clienţii grupu­lui german se numără Michelin, Delphi, Continental, Ford, Opel, Volvo, HP, Scania, Faurecia, Saint-Gobain sau Daimler, amintește bizbrasov.ro.

Duvenbeck Logistik are o suprafaţă de spaţii de depozitare şi pentru activităţi de logistică de 23.000 de metri pătraţi. În 2018, compania a dat în folosinţă un depozit de 12.000 mp în localitatea Cristian (judeţul Braşov), mai scrie sursa citată.

FOTO: Flickr.ro/Marko Štekić

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Înmatriculările și producția de autoturisme în România a scăzut cu peste 50% în aprilie față de anul trecut

Articolul următor

Se reiau treptat serviciile cu publicul în Sala ghişeelor din Primăria Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share