Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hanna Instruments vizează internalizarea proceselor în România

Produsele companiei Hanna Instruments România (HIR) vor fi fabricate și comercializate în continuare în ciuda vicisitudinilor vremii, a anunțat conducerea companiei care activează din Nușfalău Science Park (NSP).

“Credem cu tărie în sectorul industrial românesc, susţinem cercetarea şi încurajăm inovaţia în viaţa de zi cu zi. Deşi trendul actual tinde spre optimizare de costuri şi externalizare de proces, viziunea noastră rămâne orientarea pe satisfacerea clienţilor, de aceea toate procesele sunt internalizate, păstrând astfel calitatea constantă a produselor”, au menționat reprezentanții HIR.

80% din producţia de echipamente analitice a grupului se realizează în NSP (judeţul Sălaj). Societatea cu 700 de angajați oferă produse și soluții pentru industriile alimentară și grea, cercetare, tratarea şi epurarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, acvacultură, industria instalaţiilor de răcire.

Hanna Instruments a fost fondată în Limena (Italia) în 1978, de către Oscar și Anna Nardo. De atunci a devenit lider mondial în dezvoltarea instrumentelor electro-analitice. Din anul 2000, Hanna este prezentă în România. Grupul mai deține companiile HI Service Cluj-Napoca, HI Scientific Technology Baciu (județul Cluj), HI România și Beta Testing Hanna (Sălaj).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenția Nord-Vest a semnat contracte europene de 23 de milioane

Articolul următor

Diferit și Starcom vor moderniza Piața Blaga cu 5 milioane de euro

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share