Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Retailerul de articole sportive a anunțat că își va deschide unitățile sale din Baia Mare, Bistrița, Brașov, Sibiu, Zalău și din Lotus Oradea. Magazinele din Cluj, Arad, Deva, Târgu-Mureș sau Timișoara nu se află pe  listă.

“Conform recomandărilor autorităților, începând de vineri, 15 mai, vom redeschide o parte din magazinele noastre, cele cu acces stradal.

Pentru a depăși cât mai rapid și în siguranță această perioadă, vă rugăm: purtați mască de protecție sau eșarfă, păstrați o distanță de 1-2 m față de alte persoane, dezinfectați-vă mâinile la intrarea în magazin, folosiți plata cu cardul dacă este posibil, atingeți doar produsele pe care le aveți intenția de a le cumpăra”, au transmis reprezentanții Hervis România.

Rețeaua austriacă de articole sportive a dat în funcțiune, la finele anului trecut, o unitate în Zalău, mizând pe tradiția sportului de performanță din zonă. Lanțul are aproape 40 de magazine în România.

Hervis Sports reprezintă un concept multibrand, cu 60% din produse aparţinând mărcilor sport consacrate, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems. Compania a fost înfiinţată în anii ’70, în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu 200 de filiale internaţionale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A apărut primul magazin mobil cu produse locale din Transilvania

Articolul următor

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share