Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Retailerul de articole sportive a anunțat că își va deschide unitățile sale din Baia Mare, Bistrița, Brașov, Sibiu, Zalău și din Lotus Oradea. Magazinele din Cluj, Arad, Deva, Târgu-Mureș sau Timișoara nu se află pe  listă.

“Conform recomandărilor autorităților, începând de vineri, 15 mai, vom redeschide o parte din magazinele noastre, cele cu acces stradal.

Pentru a depăși cât mai rapid și în siguranță această perioadă, vă rugăm: purtați mască de protecție sau eșarfă, păstrați o distanță de 1-2 m față de alte persoane, dezinfectați-vă mâinile la intrarea în magazin, folosiți plata cu cardul dacă este posibil, atingeți doar produsele pe care le aveți intenția de a le cumpăra”, au transmis reprezentanții Hervis România.

Rețeaua austriacă de articole sportive a dat în funcțiune, la finele anului trecut, o unitate în Zalău, mizând pe tradiția sportului de performanță din zonă. Lanțul are aproape 40 de magazine în România.

Hervis Sports reprezintă un concept multibrand, cu 60% din produse aparţinând mărcilor sport consacrate, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems. Compania a fost înfiinţată în anii ’70, în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de retail de articole sportive din Europa, cu 200 de filiale internaţionale.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

A apărut primul magazin mobil cu produse locale din Transilvania

Articolul următor

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share