Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A apărut primul magazin mobil cu produse locale din Transilvania

Un magazin mobil cu produse locale din zona Transilvaniei a început să circule pe străzile Clujului, la inițiativa unor întreprinzători din zonă.

“Noi sperăm să vă tenteze această variantă, deoarece bunul nostru prieten, Sorin Coroi, are o varietate de produse gustoase și sănătoase aduse direct de la producătorii locali”, au menționat promotorii inițativei Sat pentru Oraș. Platforma online a fost activat pe rețeaua de socializare Facebook.

Printre produsele locale valorificate se numără ridichi de Apahida, brânză de Țaga, păstrăv de Sfăraș, roșii bio din Căpușu, telemea de la un atelier de brânză, salam crud uscat,pâine cu usturoi, prăjituri cu ciocolată și nucă. De asemenea, întreprinzătorii comercializează un pachet cu legume bio cu țelină, ceapă verde, pătrunjel, morcovi, rucola și frunze de mangold.

Total
68
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Diferit și Starcom vor moderniza Piața Blaga cu 5 milioane de euro

Articolul următor

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
68
Share