Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Echipamente de protecție și biocide de la Superbet pentru Spitalul Clinic CF Oradea

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și, cu ajutorul Asociației INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, a donat echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România, printre care și Spitalul Clinic CF Oradea.

Ca fost medic chirurg, știu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situație de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort național de ajutorare a sistemului medical și mulțumesc echipei noastre pentru implicare, atât în București cât mai ales în cele 23 de orașe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va crește și pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulțumesc de asemenea și partenerilor de la INACO și îi felicit pentru toate acțiunile pe care le întreprind”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet.

Ȋn Oradea, echipamentele de protecție (măști, combinezoane, capeline, viziere, costume biochimice și halate) și biocidele au fost livrate de ambasadorul regional Superbet, Șerban Sere, președintele clubului CSM Oradea, ȋmpreună cu echipa locală Superbet, care s-au alăturat campaniei, ca voluntari.

Salut superjucătorii care ȋn momentele grele au făcut diferența, ȋmpreună putem superajuta, ajută și tu cum poți!”, sunt cuvintele lui Șerban Sere.

Fiecare echipament înseamnă o viață protejată. Ne referim la viețile celor care au grijă de noi și care ne sunt speranța în lupta cu noul tip de coronavirus: membrii personalului medical. Toți producătorii și furnizorii la care am apelat sunt companii românești care au reușit să servească această nevoie acută de echipamente de protecție. Le mulțumesc pentru viteza, operativitatea și calitatea produselor cu care mergem alături de Superbet la cele 30 de spitale, de pe întreg teritoriul României”, a concluzionat Andreea Paul – președinte INACO.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strada Bună Ziua din Cluj, modernizată cu 5 milioane de euro

Articolul următor

Accor and AXA launch a strategic partnership to offer unique medical assistance in hotels worldwide

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share