IT&C Lideri si afaceri Ultimele stiri

Lead-uri de peste 1 milion de euro generate prin platforma Softlead, de la începutul anului

  • Softlead este principalul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România.
  • Lead-urile calificate colectate în platformă au o valoare cumulată de peste 1.000.000 de Euro, doar în primele 4 luni ale anului 2020.
  • Aplicațiile software enterprise, cu apetit crescut chiar și în perioada de criză.

Softlead, principalul marketplace dedicat generării de lead-uri pentru soluții software, a depășit suma totală de 1.000.000 de euro prin oportunitățile de implementare generate prin intermediul platformei de la începutul anului 2020. Cu un portofoliu de 600 de aplicații software deținute de cei aproape 300 de companii IT, www.softlead.ro este principalul jucător de profil din piața din România, fiind un instrument de vânzări și de promovare pentru cele mai importante entități.

Pentru că traversăm o perioadă dificilă, cu totul atipică și neprietenoasă celor mai multe dintre industriile locale, am făcut un exercițiu comparativ, prin care ne-am dorit să vedem cum arată primele 4 luni ale anului 2020 în raport cu aceeași perioadă a anului trecut, din perspectiva apetitului pentru digitalizare. Astfel, prin lead-urile generate anul acesta în cadrul Softlead, creșterea este cu 376% a valorii proiectelor de implementare software, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

În topul solicitărilor de implementare a aplicațiilor software se află soluții de tip ERP (Enterprise Resource Planning), HR (Human Resources) și CRM (Customer Relationship Management). Explicația pentru care companiile au continuat să păstreze intacte bugete sau chiar să majoreze distribuția sumelor alocate pentru digitalizare este aceea dată de înțelegerea faptului că în perioade de stres economico-financiar și de criză gestionarea corectă și inteligentă a resurselor este vitală. Iar aplicațiile software dedicate maximizării rezultatelor, creșterii productivității și eficientizării altor costuri (pe temen mediu și lung) sunt strategii ce pot face diferența între supraviețuirea sau eșecului unui business.

Totodată, în perioada critică a stării de urgență instatată în România, a crescut și numărul lead-urilor necalificate, bazate pe solicitări de implementare software care nu erau susținute de bugete conforme cu nevoile sau care trădau o lipsă a educației în materie de digitalizare (de exemplu, cereri de aplicații software complexe în raport cu mărimea companiei sau nu liniile de business).

De asemenea, în intervalul ianuarie – mai 2020, Softlead a înregistrat o creștere cu 14% a numărului de companii software listate în platformă, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019. Softlead oferă o suită de beneficii companiilor IT, dedicată și complementară procesului de generare de lead-uri valide, cum ar fi activități și acțiuni de marketing și de vânzări personalizate industriilor și tipurilor de companii, precum și campanii speciale.

Related posts

Dm drogerie markt investeşte 13 mil. euro într-un nou sediu şi centru de distribuţie în Timişoara

Stefana Muresan

Europa va rambursa Sălajului 2,6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Avocatul mureșean Vasile Costea: „Dacă vrei să ții pasul cu vremurile, trebuie să ții cont de dezvoltarea economică”

Ligia Voro

Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca, investiție de 14 mil. euro, aşteaptă să intre în con­tract cu Casa pe centrul de radioterapie

redactia

Corina Creţu: Reiterez disponibilitatea mea şi a serviciilor DG REGIO de a finanţa prin fonduri europene studiul de fezabilitate şi etapizarea construcţiei autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni

redactia

Continental România, parteneriat pentru orașe inteligente și comunități susținute

Stefana Muresan

Rețeaua Besser Home a ieșit din “pandemie”

Nora Dumitrescu

Circulație restricționată pe DN14A, la Iernut, pentru Autostrada 3  

Ligia Voro

Schemă de ajutor de 1,5 mil. euro pentru promovarea vinurilor în străinătate

Stefana Muresan

UMF Tîrgu Mureș, o universitate deschisă spre valorile internaționale

Stefana Muresan

AHK România: De la comunitate, pentru comunitate

Ligia Voro

În parteneriat cu UiPath, Druid se extinde în Europa, Middle East, Australasia şi SUA

Traian Dan

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, se deschide în Teleac

Ligia Voro

NIS Petrol reia operaţiunile de prospectare geofizică pentru petrol şi gaze în Bihor

Stefana Muresan

Inovația se îndreaptă spre administrație: Proiect pentru identificarea persoanei la distanță cu mijloace video

Ion Surdu

Raport BVB: Indici în creștere și apatie pe piața secundară în 2019

Ligia Voro

Besmax Pharma Distribution donează echipamente de plasmafereză ce pot salva viața pacienților cu Covid-19 din România: „Luni vom semna contractul de donație”

Papuc Irina

Dacris, spatiu nou – 4.000 mp in Logicor Mogosoaia

Papuc Irina

Târg de Cafea și Ceai în perioada 20 ianuarie – 9 februarie 2021 la Auchan

Traian Dan

Modalități de gestionare a clădirilor de birouri în anul 2021

redactia

Timişorenii pot cumpăra bilete de transport în comun chiar din autobuz, printr-o aplicaţie lansată de Banca Transilvania şi PTP Online

Stefana Muresan

Ovi D. Pop – povestea Duran’s Press

Traian Dan

SPV se digitalizează prin două proiecte de 9 milioane de euro cu finanțare UE

Traian Dan

Turda, orașul din inima Transilvaniei care se transformă într-un oraș occidental!

redactia

Leave a Comment