Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Complexul comercial Activ Plazza Mall (APM) din reședința de județ a Sălajului a fost redeschis luni, la trei zile după ce aceeași mișcare s-a petrecut la mai multe magazine din cadrul Zalău Value Center (ZVC).

“Vom respecta toate măsurile de securitate impuse de organele abilitate de a combate îmbolnăvirile cu coronavirus, măsuri de care, știm că și dumneavoastră veți ține cont”, atrage atenția conducerea complexului. Programul APM este stabilit pentru intervalul orar luni-sâmbătă, 09:00-17:00. Complexul din centrul Zalăului a fost inaugurat în 2009.

Magazinele exterioare din ZVC s-au redeschis din weekend după două luni de nefuncționare. Reprezentanții mall-ului au dat asigurări că se vor îndeplini toate măsurile de igienizare recomandate de către autorități. Aceștia au precizat că programul magazinelor va fi zilnic, între orele 09:00 și 21:00.

Activitatea în majoritatea complexului a fost suspendată acum două luni, după instaurarea stării de urgență în România, cu excepția hipermarketului Carrefour, a farmaciilor și a magazinului de reviste Inmedio.

Complexul a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv, fiind inaugurat în 2019. Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha. Ca magazin ancoră figurează hipermarketul Carrefour.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șimleu Silvaniei va avea școală de robotică

Articolul următor

Clujul va conduce alianța națională a clusterelor din sectorul agro-alimentar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share