Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șimleu Silvaniei va avea școală de robotică

Școala inovatoare de inițiere în programare și robotică pentru copii MindHub a informat că își deschide porțile și în orașul Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

Astfel de cluburi de programare pentru copii MindHub mai sunt deschise în orașele București, Brașov și Cluj-Napoca. “Misiunea noastră este să canalizăm curiozitatea copiilor pentru tehnologie într-o direcție care să îi ajute să dobândească abilități și competențe digitale de bază, necesare pentru succesul în orice domeniu de viitor”, conform conducerii MindHub

Alte obiective fixate pentru elevi sunt să descopere fundamentele programării în timp ce controlează comportamentul și inteligența artificială a roboților, creând jocuri și lumi virtuale, dar și să își dezvolte gândirea logică și analitică, care apoi le va folosi pentru a rezolva probleme complexe.

MindHub este primul club inovator de programare pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, fiind fondat de antreprenoarea Polly Yankova. Programa este bazată pe proiecte care permit copiilor sa înceapă studiile la 6 ani și să continue să acumuleze cunoștințe de programare până la 18 ani.

Uneltele pedagogice, instrumentele și jocurile de care ne folosim la cursuri sunt special gândite pentru a cultiva aptitudinile copiilor în domeniul programării și pentru a dezvolta o gândire polivalentă. Toate resursele MindHub au fost investite în crearea unor moduri de lucru interactive, potrivite pentru vârsta copiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TAROM aterizează din nou la Cluj

Articolul următor

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share