Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TAROM aterizează din nou la Cluj

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române (TAROM) și-a reluat de luni zborurile pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

“Începând cu data de 18 mai 2020, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române va relua operarea zborurilor interne pe destinaţia Cluj-Napoca – Bucureşti – Cluj-Napoca. Zborurile vor fi operate în fiecare zi, de luni până duminică”, au precizat reprezentanții AIAIC.

Programul va fi zilnic, cu decolare de la 18:05 de la București și aterizare la 19:00 la Cluj, respectiv plecare de la 19:40 de pe aerogara din Someșeni și sosire la 20:35 în capitală, conform orarului de zbor. Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate.

“Rugăm pasagerii care călătoresc în această perioadă să se informeze cu privire la măsurile luate de către autorități, astfel încât să fie respectate toate recomandările”, a avertizat conducerea aeroportului clujean.

Pe de altă parte, TAROM a anunțat că, din 15 mai, toți pasagerii care sosesc dintr-o călătorie internațională vor fi izolați timp de 14 zile la domiciliu. “Pentru persoanele care nu au posibilitatea îndeplinirii condițiilor sau pentru cei care solicită acest lucru pentru a nu-și expune membrii familiei se poate opta pentru măsura carantinei instituționalizate, în spații special puse la dispoziție de autorități”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pepco, luat cu asalt după redeschidere

Articolul următor

Șimleu Silvaniei va avea școală de robotică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share