Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pepco, luat cu asalt după redeschidere

Sute de clujeni au stat la coadă la redeschiderea magazinului Pepco din comuna Florești.

“Suntem foarte bucuroși să vă revedem în magazinele noastre. Și suntem și mai mulțumiți că respectați cu responsabilitate noile reguli de siguranță în timpul cumpărăturilor: păstrați distanța la coadă și la ghișee, vă pasă de igiena cumpărăturilor, folosiți măști și mănuși, plătiți fără bani pe cât posibil.

Datorită acestui lucru, aveți grijă de bunăstarea altor clienți și a personalului nostru. Dorim să vă reamintim că, ca răspuns la nevoile dumneavoastră, am prelungit termenul de returnare a produselor achiziționate la 90 zile”, a anunțat conducerea lanțului de magazine.

Aceasta a fost amendată însă cu 500 de lei pentru că nu au luat nicio măsură “privind distanțarea fizică și restricționarea accesului în societatea comercială referitoare la prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului. Responsabilul sancționat poate achita jumătate din amendă în termen de 15 zile.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sorin Paveliu: „România trebuie să aplice strategia de dublă testare”

Articolul următor

TAROM aterizează din nou la Cluj

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share