Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Profi a ajuns la 200 de Magazine Agent administrate de foști șefi de magazin

Luna mai a adus cu sine o realizare importantă pentru rețeaua Profi: atingerea cifrei de 200 de Magazine Agent. În baza unor contracte de colaborare, prin proiectul Agent rețeaua încredințează administrarea unor magazine Profi deja în funcțiune către persoane cu experiență dovedită în retail. Cel mai adesea, dar nu neapărat obligatoriu, agentul este un fost șef de magazin Profi cu spirit antreprenorial, care alege să se implice în și mai mare măsură în activitățile unității sale și totodată își dorește mai multă larghețe în privința felului în care conduce echipa pe care și-o și selectează personal.

Magazinul Agent este o formă specifică acestei rețele, nu o franciză. Spațiul în care funcționează, utilajele, echipamentele și stocul de marfă sunt în continuare în proprietatea Profi, în timp ce modalitatea prin care Agentul își gestionează întreținerea magazinului, stocul de marfă și vânzările rămân în întregime la latitudinea sa. Iar aspectul cel mai important este însă ca, în funcție de performanțele obținute, de profitul magazinului, acesta ajunge să obțină câștiguri motivante.

Cu peste 1.200 de magazine care funcționează în mai mult de 570 localități și cu peste 20.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Clujul va conduce alianța națională a clusterelor din sectorul agro-alimentar

Articolul următor

Senior Software participă alături de Electroarges, Dacia și Universitatea din Pitești la crearea unui ventilator mecanic

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share