Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crișul Shopping Center Oradea și-a deschis porțile pentru cumpărători

Începând de luni, 18 mai, cel mai vechi mall din Oradea, Crișul Shopping Center și-a redeschis porțile pentru clienții săi. Centrul comercial are un nou program de funcționare, valabil temporar, și anume de luni până sâmbătă, de la 10:00 la 19:00.

Având o suprafață de până în 15.000 mp, centrul comercial din inima orașului și-a reluat activitatea și își așteaptă cumpărătorii. Deocamdată s-au deschis doar magazinele din incinta complexului, restaurantele servind momentan numai în regim pick-up. Subsolul, parterul, etajele 1 și 2 și-au reluat în întregime activitatea, centrul fitness & SPA FIT4U de la etajul 3 urmând să se alăture în momentul în care acest lucru va fi permis.

Măsuri de protecție

Redeschiderea centrului comercial are loc cu măsuri speciale pentru protecția angajaților și clienților acestuia. Întreaga locație este dezinfectată riguros de două ori pe zi, iar peratorii economici vor asigura fiecare în parte dezinfectarea suprafețelor expuse și evitarea aglomerării de persoane, în special în zonele caselor de marcat/ghișeelor.

Accesul în incinta Crișul Shopping Center nu este permis persoanelor care nu poarta mască. De asemenea, la punctele de control-acces în incinte se va realiza triajul epidemiologic, constând în controlul temperaturii personalului propriu şi al vizitatorilor. Accesul nu va fi permis persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depășește 37,3 °C.

Se măsoară temperatura clienților și s-au pus dezinfectante la intrarea în magazin

Reprezentanții centrului comercial îi roagă pe clienți să folosească atât la intrarea cât și la iesirea din incintă dezinfectatul pentru mâini care le este pus la dispoziție la fiecare nivel, în dozatoare speciale. De asemenea, este recomandată păstrarea distanței de cel puțin 1,5 m între clienți.

 

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Tribuna

Peste 190 de milioane de lei pentru investiții în comunitățile locale: o treime din bani ajung în localitățile din Transilvania și Banat

Articolul următor

Terasele s-ar putea deschide la 1 iunie, sezonul estival pe litoral la 15 iunie

Citește și:
Citeste mai mult

Street Music Festival la Satu Mare

În perioada 1-3 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Culturală pentru Tinerii din…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share