Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Japonezii de la Fujikura au trimis viziere muzeelor de la Babeș-Bolyai

Compania clujeană Fujikura Automotive România a donat către Direcția Patrimoniu Cultural Universitar al Universității Babeș-Bolyai (UBB) 50 de viziere care sa ajute întreg personalul sa se protejeze împotriva coronavirusului și să ofere vizitanților siguranta la vizitarea muzeelor.

“Angajamentul de implicare socială este parte integrantă a strategiei corporatiste a FAR și credem cu tărie ca solidaritatea, în aceste momente, este mai importantă ca oricând. Într-o perioada atât de dificilă, cand coronavirusul ne schimbă lumea, ceea ce rămâne neschimbat este determinarea noastră de a sprijini comunitatea locală din Cluj-Napoca”, susține conducerea companiei.

Producătorul de cabluri cu unități la Dej și Cluj-Napoca a fabricat în ultima perioadă, cu titlul de donație, viziere pentru personalul medical care se află în prima linie a pandemiei. Primele mostre au ajuns în unitățile spitalicești pentru validare, urmând să se livreze cantitățile necesare.

Activitatea în cadrul fabricilor sale s-a reluat în această lună. FAR este o companie japoneză expertă în asamblarea cablajelor auto pentru grupul Volkswagen din Germania. Holdingul japonez are 58.000 de angajați și unități de producție în Japonia (21), Asia (13), America (30), China (13), Europa și Africa de Nord (21).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul vrea să îi scutească pe contribuabili de impozitul pe clădiri

Articolul următor

Investiție inedită la poalele Tâmpei: doi brașoveni au transformat propria curte în glamping

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share