Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Noul ansamblu rezidențial din municipiul Cluj-Napoca se află în starea de realizare a fațadelor la primul imobil, au anunțat dezvoltatorii.

Ei au precizat că în curând vor amenaja apartamentele de tip showroom, iar între timp activitatea de contractări se va derula la birourile de vânzări de pe străzile Bună Ziua și Soporului. “Ne place să ne ținem de cuvânt, așa că termenele noastre de predare vor fi respectate. Ne ocupăm acum de ultimele detalii ale fațadelor”, au menționat dezvoltatorii Grand Park Sud Residence.

Acesta va cuprinde, în faza finală opt blocuri, cu 100 de apartamente cu 1-4 camere. Proiectul se va întinde de la marginea parcului care se va dezvolta în cartierul Bună Ziua. Până acum sub brandul Grand Park au fost date în folosință 900 de apartamente în cartierul clujean Sopor.

Proiectul este derulat de familia Chimu și Anica Căpușan, care deține și o societatea de construcții CH Transbeton. Dezvoltatorul a mai derulat proiecte precum Bonjour Residence (Bună Ziua), Junior Residence (Mărăști), dar și ansambluri rezidențiale în cartierele Andrei Mureșanu și Grigorescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Technovation Girls, competiția digitală dedicată fetelor, înaintea fazei finale

Articolul următor

Modernizarea drumului de acces spre Vama Sighet costă 3,6 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share