Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Serele din Hida și-au oprit livrările la Zalău

Ferma de legume Bodea au decis să își oprească toate livrările în reședința de județ a Sălajului și să le restrângă pe cele din Cluj-Napoca odată cu ieșirea din starea de urgență în România.

“Datorită noilor reglementări de circulație și reguli de distanțare socială suntem în poziția de a modifica programul de livrări. La Cluj-Napoca livrăm doar marți și miercuri și vă rugăm să depuneți comandă până luni la ora 17:00, pentru săptămâna respectivă. La Zalău sistăm toate livrările.

Vă mulțumim mult pentru sprijinul și numărul de comenzi de până acum și apreciem cu desăvârșire încrederea oferită. Ne cerem scuze pentru orice inconveniență creată de aceste schimbări, dar din păcate suntem în poziția dificilă de a gestiona traficul crescut în oraș și a ne asigura că putem să livrăm în condiții optime comenzile primite”, a transmis conducerea societății.

Ferma de legume din localitatea Hida este condusă de producătorii autorizați Vasile și Olimpia Bodea, cu 25 de ani de experiență în domeniu. Aceasta s-a specializat în livrarea la domiciliu de produse proaspete, exclusiv din producție proprie, în orașele municipiile Cluj-Napoca și Zalău.

La serele din Hida se cultivă roșii, castraveți, ardei, salată, ridichi, iar pe acoperișul acestora există viță de vie. Munca în seră se face manual, de la plantare până la recoltare. Serele legumifere sunt dotate cu aparatură modernă de încălzire şi irigare achiziţionată cu fonduri europene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

Articolul următor

Biofarm a realizat un profit cu până la 15% mai mare în primul trimestru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share