Cluj IT&C Ultimele stiri

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

În contextul pandemiei și, implicit, al stării de incertitudine financiară pentru antreprenori, agenția clujeană de marketing online Klain lansează o serie de pachete speciale pentru achiziția unui website prin LeasingWEB, un produs dezvoltat pentru firmele mici și medii, care au nevoie să-și dezvolte prezența în mediul online. Pachetele se adresează companiilor care caută să-și construiască un website de prezentare sau un catalog sau chiar opțiunea de LeasingWEB Hotelier, recomandată celor care dețin una sau mai multe unități de cazare.

Sistemul de leasing funcționează ca orice formă de creditare. În funcție de necesitățile specifice, business-urile pot alege între 3 pachete cu costuri și beneficii diferite, care pot fi achitate într-o perioadă cuprinsă între 6 și 24 de luni, în tot acest timp fiind asigurată mentenanța website-ului.

Pentru micii întreprinzători, LeasingWEB este un serviciu care permite controlul optimizat al costurilor lunare, începând cu realizarea site-ului, continuând cu alte beneficii conexe, cum ar fi sistem open source și securitate ridicată. În plus, produsul dezvoltat de echipa clujeană oferă o soluție optimă pentru fiecare tipologie de business. În funcție de nevoile pe care le are business-ul și bugetul pe care îl alocă pentru prezența online, antreprenorul poate să opteze între 2 variante pentru site-ul companiei, o soluție personalizată integral după nevoile și obiectivele de comunicare stabilite sau o soluție standardizată, construită de echipa Klain după tipologia segmentul de piață.

În cei 13 ani de activitate, identificăm constant nevoia firmelor mici și medii de a avea un site profesionist, care să răspundă cerințelor de business, dar și să fie intuitiv pentru consumator. Majoritatea antreprenorilor aleg o soluție mai eficientă ca și cost, care de multe ori nu se potrivește pentru afacerea lor, datorită constrângerilor financiare. De aceea am dezvoltat acest produs care permite realizarea site-ului într-un timp scurt și la costuri eficiente, și astfel permite micilor întreprinzători să își concentreze bugetul pe dezvoltarea produselor”, a declarat Valentin Bolboacă, Directorul agenției Klain.

Procesul de achiziție este simplu, tot ce trebuie să facă un antreprenor este să intre pe site-ul LeasingWEB.ro și să solicite o ofertă sau să aleagă pachetul pe care-l consideră potrivit pentru el. Ulterior, acesta va primi un email cu o serie de întrebări punctuale legate de nevoile business-ului, iar pe baza răspunsurilor și a unei analize inițiale, echipa Klain va veni cu o soluție potrivită. De aici, clientul trebuie doar să opteze pentru una dintre variante și site-ul intră în procesul de implementare.

Un raport publicat în anul 2018 de Institutul Național de Statistică (INS) arătă faptul că un procent de doar 45,4% dintre companiile din România dețin un site propriu, chiar dacă 86,1% dintre acestea utilizează internetul în operațiunile de zi cu zi. Ne dorim să extindem produsul LeasingWEB în următoarea perioadă și spre alte servicii necesare business-uri pentru a avea o prezență online profesionistă, cum ar fi servicii de realizare a procesului de GDPR-ului pentru site-uri sau pachete complete de marketing online”, adaugă Valentin Bolboacă.

Agenția de digital marketing KLAIN este prezentă pe piață clujeană din 2007. Principalul obiectiv al agenției este de a ajuta firmele să genereze profit din prezența lor în mediul online, printr-un mecanism clar definit, folosind instrumente de măsurare a rezultatelor obținute din acțiunile realizate și procesul de vânzare.

Related posts

CORESPONDENȚĂ TB – Liderii UE au ajuns la Sibiu – FOTO

Stefana Muresan

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

redactia

Benoît Bavouset, final de mandat în fruntea Institutului Francez din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

O nouă platformă de staţionare aeronave la Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Castelul de la Ciucea, recâștigat de Județul Cluj

Nora Dumitrescu

S-a lansat Digitaliada – soluție interactivă de învățare și testare online

Traian Dan

Oradea va avea un parc ştiinţific şi tehnologic de 7 mil. euro

redactia

Centru pentru job-urile viitorului, amenajat la Cluj

Nora Dumitrescu

DELEGATE™ – noua soluție de combatere a larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și puricilor meliferi din pomicultură

redactia

FOTOREPORTAJ TB – Ziua în care Sibiul a primit Europa la el acasă

Stefana Muresan

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

redactia

Întâlnire de lucru româno-maghiară cu privire la interconecatrea M4 cu A3

Traian Dan

Tânărul absolvent de Harvard care s-a întors în România și îi pregătește pe elevi pentru universitățile de top din străinătate

redactia

Contract semnat pentru construcția primei secțiuni a Autostrăzii Pitești- Sibiu

Ligia Voro

Cât vor primi orașele și comunele Maramureșului pentru dezvoltarea locală

Nora Dumitrescu

RPHI announces new management team for SkyTower

Ionut Oprea

Sibiul cumpără cinci minibuze electrice pentru centrul istoric. Investiție de aproape 10 milioane lei

Ion Surdu

Subcontractorii A3, “salvatorii” tronsonului Iernut – Chețani

Nora Dumitrescu

A fost semnat Contractul Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate

Papuc Irina

Blocurile Zalăului vor fi modernizate pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

ANRE a aprobat planul de dezvoltare a sistemului de transport al gazelor pentru perioada 2016-2025

Stefana Muresan

Investițiile și fondurile europene în Guvernul Cîțu – viziunea pe termen mediu: „Să capitalizăm lecțiile învățate în precedentele două perioade de programare”

Ion Surdu

România vrea să cumpere de la americani elicoptere de atac pentru Armată, dar care să fie produse în ţară

Stefana Muresan

FUTURE: Programul dedicat studenților – angajaților – profesorilor se lansează oficial la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment