Cluj IT&C Ultimele stiri

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

- Valentin Bolboaca 800x600 - Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

În contextul pandemiei și, implicit, al stării de incertitudine financiară pentru antreprenori, agenția clujeană de marketing online Klain lansează o serie de pachete speciale pentru achiziția unui website prin LeasingWEB, un produs dezvoltat pentru firmele mici și medii, care au nevoie să-și dezvolte prezența în mediul online. Pachetele se adresează companiilor care caută să-și construiască un website de prezentare sau un catalog sau chiar opțiunea de LeasingWEB Hotelier, recomandată celor care dețin una sau mai multe unități de cazare.

Sistemul de leasing funcționează ca orice formă de creditare. În funcție de necesitățile specifice, business-urile pot alege între 3 pachete cu costuri și beneficii diferite, care pot fi achitate într-o perioadă cuprinsă între 6 și 24 de luni, în tot acest timp fiind asigurată mentenanța website-ului.

Pentru micii întreprinzători, LeasingWEB este un serviciu care permite controlul optimizat al costurilor lunare, începând cu realizarea site-ului, continuând cu alte beneficii conexe, cum ar fi sistem open source și securitate ridicată. În plus, produsul dezvoltat de echipa clujeană oferă o soluție optimă pentru fiecare tipologie de business. În funcție de nevoile pe care le are business-ul și bugetul pe care îl alocă pentru prezența online, antreprenorul poate să opteze între 2 variante pentru site-ul companiei, o soluție personalizată integral după nevoile și obiectivele de comunicare stabilite sau o soluție standardizată, construită de echipa Klain după tipologia segmentul de piață.

În cei 13 ani de activitate, identificăm constant nevoia firmelor mici și medii de a avea un site profesionist, care să răspundă cerințelor de business, dar și să fie intuitiv pentru consumator. Majoritatea antreprenorilor aleg o soluție mai eficientă ca și cost, care de multe ori nu se potrivește pentru afacerea lor, datorită constrângerilor financiare. De aceea am dezvoltat acest produs care permite realizarea site-ului într-un timp scurt și la costuri eficiente, și astfel permite micilor întreprinzători să își concentreze bugetul pe dezvoltarea produselor”, a declarat Valentin Bolboacă, Directorul agenției Klain.

Procesul de achiziție este simplu, tot ce trebuie să facă un antreprenor este să intre pe site-ul LeasingWEB.ro și să solicite o ofertă sau să aleagă pachetul pe care-l consideră potrivit pentru el. Ulterior, acesta va primi un email cu o serie de întrebări punctuale legate de nevoile business-ului, iar pe baza răspunsurilor și a unei analize inițiale, echipa Klain va veni cu o soluție potrivită. De aici, clientul trebuie doar să opteze pentru una dintre variante și site-ul intră în procesul de implementare.

Un raport publicat în anul 2018 de Institutul Național de Statistică (INS) arătă faptul că un procent de doar 45,4% dintre companiile din România dețin un site propriu, chiar dacă 86,1% dintre acestea utilizează internetul în operațiunile de zi cu zi. Ne dorim să extindem produsul LeasingWEB în următoarea perioadă și spre alte servicii necesare business-uri pentru a avea o prezență online profesionistă, cum ar fi servicii de realizare a procesului de GDPR-ului pentru site-uri sau pachete complete de marketing online”, adaugă Valentin Bolboacă.

Agenția de digital marketing KLAIN este prezentă pe piață clujeană din 2007. Principalul obiectiv al agenției este de a ajuta firmele să genereze profit din prezența lor în mediul online, printr-un mecanism clar definit, folosind instrumente de măsurare a rezultatelor obținute din acțiunile realizate și procesul de vânzare.

Related posts

DWNT: Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – O reţea pentru investitorii vorbitori de limba germană în Transilvania de Nord

redactia

Platforma Scarabeo 9 începe forajul în perimetrul Trident din Marea Neagră

Papuc Irina

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Centura municipiului Satu Mare, finanţată din fonduri europene; investiție de peste 400 de milioane de lei

redactia

Fabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Ligia Voro

Uzina Tenaris a simulat un accident feroviar la Zalău

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai important eveniment despre inovația urbană

Ionut Oprea

Un fost manager al RE/MAX și-a făcut agenție proprie

Nora Dumitrescu

Sebeş-Turda, Lot 3, prima autostradă care se deschide în acest an

Stefana Muresan

Societatea Citadin a repornit stația de asfalt a Zalăului

Nora Dumitrescu

UBB Cluj, acceptată în reţeaua pentru dezvoltare sustenabilă a ONU

redactia

UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a implementat în timp record o soluție de învățământ la distanță

Ligia Voro

Administratorul Autodomus SA Reghin, Maria Huprich – voință, putere de muncă și succes în agricultură

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: 35 milioane € pentru alei pietonale, piste de biciclete și zone de agrement pe malurile Someșului

Stefana Muresan

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Papuc Irina

Antares România își planifică întreaga producție în doar 15 minute

Ligia Voro

Grup Feroviar Român, premiu pentru inovație în calea ferată din România

redactia

Proiecte în valoare de jumătate de miliard de euro, contractate prin Regio-POR 2014-2020, în Regiunea Vest

Stefana Muresan

Pentru a sprijini tinerii fermieri în vederea achiziționării de teren, Europarlamentarul Daniel Buda propune modelul Prima Fermă

Stefana Muresan

Laborator de nanotehnologie, inaugurat la UBB

redactia

Spitalul „Clujana” se modernizează cu 5 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Ionut Oprea

De la Sibiu la Cluj numai pe autostradă

redactia

Inaugurare TRC Park Cluj, etapa I

Ionut Oprea

Leave a Comment