Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș a introdus restricții la ghișee

Odată cu ridicarea stării de urgență și intrării într-o perioadă de ușoară relaxare a restricțiilor generate de pandemia de coronavirus, operatorul regional Compania de Apă Someș (CAS) a luat măsuri pentru reducerea riscului de infectare.

După introducerea stării de alertă, CAS a anunțat că accesul publicului în sediile societății va fi permis doar cu mască de protecție și după dezinfecția mâinilor. De asemenea, nu va mai fi permis accesul vizitatorilor și utilizatorilor în incintele CAS dacă temperatura corporală măsurată la fața locului va fi mai mare de 37,3°C.

Din 18 mai s-a redeschis activitatea de registratură de la punctul de lucru al CAS din clădirea Astoria, reluându-se și activitatea biroului de front office din sediul central. Acesul publicului și utilizatorilor la casieriile CAS și la punctul de registratură de aici este permis doar cu luarea măsurilor igienico-sanitare.

CAS derulează un program major de investiții în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020 are o valoare de 355 de milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată.

Finanțarea investiției se face astfel: 92,18% din fonduri publice nerambursabile, din care 85% Fondul de Coeziune, 13% bugetul de stat şi 2% bugete locale. Un credit bancar de 7,8% va fi asumat de CAS pentru cofinanțarea proiectului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările la Autostrada Borș – Biharia sunt terminate în proporție de 87%

Articolul următor

Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share