Real Estate Slider Ultimele stiri

Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidențial de mare amploare H Pipera Lake. Lucrările de construcție pentru următoarele două clădiri sunt în derulare. Din totalul de apartamente disponibile în primele trei blocuri 60% au fost deja vândute.

Prima etapă a construcției va livra 5 clădiri și un număr total de 435 de unități de tip studio, 2 și 3 camere cu grădini sau terase proprii și penthouse-uri cu terase generoase, dispuse într-un regim de înălțime de S+P+6E+7R. Livrarea primelor trei blocuri este programată pentru luna septembrie a anului curent. Totodată, Hagag Development Europe oferă clienților interesați de achiziția unei locuințe în cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator. Beneficiul presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului și plata de rate lunare pentru o perioadă de până la zece ani. Timpul de răspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitării.

„În aceste momente dificile, provocatoare, prioritare pentru noi sunt siguranța și sănătatea angajaților, colaboratorilor și clienților noștri. Am implementat în toate șantiere noastre măsuri de prevenție și protecție, precum și măsuri foarte stricte de igienă și distanțare socială, premițând doar deplasările necesare. De asemenea, am adoptat un program flexibil cu reguli riguroase în ceea ce privește accesul în locație și monitorizăm constant starea de sănătate a echipelor prezente pe șantier, asigurând astfel continutatea lucrărilor de construcție” a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe.

Proiectul se adresează cu precădere tinerilor care își desfășoară activitea profesională în companiile multinaționale localizate în zona Pipera, dar și celor care doresc să achiziționeze o locuință departe de agitația orașului și, în același timp, aproape de toate punctele de interes necesare vieții urbane. H Pipera Lake este dezvoltat în baza conceptului de comunitate privată, multi-culturală, unde accentul este pus pe siguranța și confortul locatarilor, oferind servicii de tip Concierge, supraveghere video asistată, precum și de servicii de administrare a clădirilor și a spațiilor comune din cadrul complexului pe o perioadă de timp de 15 ani de la livrarea proiectului.

„Ne-am adaptat rapid noii realități și am rămas aproape de clienții noștri prin intermediul platformelor digitale. Echipele noastre de vânzări s-au concetrat pe a oferi clienților o experiență digitală unică, profesională, venind în întâmpinarea acestora cu soluții menite să facilize procesul decizional. Pipera este, în prezent, unul dintre cele mai puternice hub-uri de business din București, cu peste 65.000 de persoane care își desfășoară activitatea în clădirile de birouri din zonă. H Pipera Lake va aduce, cu siguranță, un plus de valoare zonei nu doar datorită investițiilor în infrastructura care va asigura acccesul în complex sau pozitionării privilegiate, ci și prin ecologizarea împrejurimilor și amenajarea peisagistică a tuturor spațiilor verzi exterioare, generoase, ale proiectului”, a adăugat Adelina Veneticu.

Localizat pe malul lacului Pipera, în apropiere de polul de birouri în continuă dezvoltare din zonă, H Pipera Lake va include în total peste 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spații verzi generoase, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket și farmacie amplasate în incinta ansamblului și grădini proprii pentru apartamentele de la parter. Toate unitățile ce urmează a fi livrate vor dispune de centrale termice prorii, sisteme de încălzire prin pardoseală, finisaje și execuție de înaltă calitate.

Related posts

1.000.000 de lei către Crucea Roşie Română de la Ursus Breweries

Ligia Voro

Imobiliare.ro: Șapte orașe, 1.400 ansambluri rezidențiale

Stefana Muresan

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Papuc Irina

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Ionut Oprea

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Cine administrează Mendeleev Office 5

Ion Surdu

Daimler își extinde rețeaua globală de producție remanufactură prin deschiderea unei noi facilități de remanufacturare în România

redactia

Medicina de urgență din Luduș are nevoie de sprijinul comunității locale!

Transilvania Business

CNAIR: Au fost depuse 19 oferte pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Borş

Stefana Muresan

Municipiul Oradea, încă un pas pentru a deveni stațiune turistică

Ligia Voro

Farmecul internetului. Vânzări anuale în creștere cu 46%

Nora Dumitrescu

E.ON s-a înscris pentru obţinerea unui patent digital pentru controlul complet al datelor consumatorilor

Ligia Voro

Sibiul va avea o stație pentru tratarea anuală a 45.000 tone de deșeuri

redactia

Romelectro, ofertă pentru retehnologizarea centralei hidroelectrice Vidraru

Ligia Voro

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

Stefana Muresan

Ministrul Agriculturii caută soluții pentru ca Fabrica ”Diamant” de la Oradea să nu se desființeze

Stefana Muresan

GTC: We are not in the same boat, but we are in the same storm!

Ionut Oprea

Schimbări în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional Cluj

redactia

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

Brandul de ciocolată belgiană Leonidas se extinde în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu

redactia

Micii producători își fac loc pe internet. Ciolanul afumat de Cluj, livrat la București

Nora Dumitrescu

Specialiști recunoscuți la nivel mondial, la Conferinţa CardioNET 2017

redactia

Investiția Bosch ar putea crea 2.500 locuri de muncă în Simeria

Stefana Muresan

Politicile educationale ale Clujului, prezentate la Sofia in cadrul Conferintei “Regions and Cities Investing in Education to Strengthen EU Values”

Stefana Muresan

Leave a Comment