Real Estate Slider Ultimele stiri

Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

- H Pipera Lake 960x540 - Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidențial de mare amploare H Pipera Lake. Lucrările de construcție pentru următoarele două clădiri sunt în derulare. Din totalul de apartamente disponibile în primele trei blocuri 60% au fost deja vândute.

Prima etapă a construcției va livra 5 clădiri și un număr total de 435 de unități de tip studio, 2 și 3 camere cu grădini sau terase proprii și penthouse-uri cu terase generoase, dispuse într-un regim de înălțime de S+P+6E+7R. Livrarea primelor trei blocuri este programată pentru luna septembrie a anului curent. Totodată, Hagag Development Europe oferă clienților interesați de achiziția unei locuințe în cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator. Beneficiul presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului și plata de rate lunare pentru o perioadă de până la zece ani. Timpul de răspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitării.

„În aceste momente dificile, provocatoare, prioritare pentru noi sunt siguranța și sănătatea angajaților, colaboratorilor și clienților noștri. Am implementat în toate șantiere noastre măsuri de prevenție și protecție, precum și măsuri foarte stricte de igienă și distanțare socială, premițând doar deplasările necesare. De asemenea, am adoptat un program flexibil cu reguli riguroase în ceea ce privește accesul în locație și monitorizăm constant starea de sănătate a echipelor prezente pe șantier, asigurând astfel continutatea lucrărilor de construcție” a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe.

Proiectul se adresează cu precădere tinerilor care își desfășoară activitea profesională în companiile multinaționale localizate în zona Pipera, dar și celor care doresc să achiziționeze o locuință departe de agitația orașului și, în același timp, aproape de toate punctele de interes necesare vieții urbane. H Pipera Lake este dezvoltat în baza conceptului de comunitate privată, multi-culturală, unde accentul este pus pe siguranța și confortul locatarilor, oferind servicii de tip Concierge, supraveghere video asistată, precum și de servicii de administrare a clădirilor și a spațiilor comune din cadrul complexului pe o perioadă de timp de 15 ani de la livrarea proiectului.

- H Pipera Lake 2 - Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

„Ne-am adaptat rapid noii realități și am rămas aproape de clienții noștri prin intermediul platformelor digitale. Echipele noastre de vânzări s-au concetrat pe a oferi clienților o experiență digitală unică, profesională, venind în întâmpinarea acestora cu soluții menite să facilize procesul decizional. Pipera este, în prezent, unul dintre cele mai puternice hub-uri de business din București, cu peste 65.000 de persoane care își desfășoară activitatea în clădirile de birouri din zonă. H Pipera Lake va aduce, cu siguranță, un plus de valoare zonei nu doar datorită investițiilor în infrastructura care va asigura acccesul în complex sau pozitionării privilegiate, ci și prin ecologizarea împrejurimilor și amenajarea peisagistică a tuturor spațiilor verzi exterioare, generoase, ale proiectului”, a adăugat Adelina Veneticu.

Localizat pe malul lacului Pipera, în apropiere de polul de birouri în continuă dezvoltare din zonă, H Pipera Lake va include în total peste 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spații verzi generoase, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket și farmacie amplasate în incinta ansamblului și grădini proprii pentru apartamentele de la parter. Toate unitățile ce urmează a fi livrate vor dispune de centrale termice prorii, sisteme de încălzire prin pardoseală, finisaje și execuție de înaltă calitate.

Related posts

De la orașele inteligente, la geometria satului – ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România

Papuc Irina

Compania portugheză Coindu, furnizor de tapițerii pentru Audi, Volvo, BMW, Mercedes, Saab, 120 de posture vacante

Stefana Muresan

Două spitale au aplicat pentru finanțarea europeană a dotărilor împotriva Covid-19. Alte 23 de proiecte, în așteptare

Papuc Irina

Studiu Deloitte: Cererea de mașini electrice crește, însă consumatorii sunt reticenți față de autovehiculele autonome

Papuc Irina

Asocierea Itinera – Retter Projectmanagement, câştigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş – Ungheni

redactia

Noi sectoare de drumuri propuse pentru finantare europeană de CJ Cluj

Stefana Muresan

Rebels and Rulers: Conferința românească de business și branding cu răsunet internațional

Ligia Voro

Office, Rezidențial, Retail, Industrial&Logistic – perspectivă 360 grade, la Real Estate & Construction Forum

Ionut Oprea

E.ON s-a înscris pentru obţinerea unui patent digital pentru controlul complet al datelor consumatorilor

Ligia Voro

Timflow, cel mai avansat sistem de monitorizare prin satelit a transporturilor de buștean

redactia

One team, one KUKA

Ligia Voro

Burse Accenture pentru studenții din Târgu Mureș

Ligia Voro

Grupul Taparo s-a reprofilat pe combinezoane și măști

Nora Dumitrescu

Primul raport de sustenabilitate al ROMGAZ, publicat

Ligia Voro

Cutia neagră pentru mașini, realizată la Iași cu fonduri europene pentru cercetare

redactia

Oradea: O nouă etapă de reabilitare a rețelelor de termoficare, investiție de 32 mil. euro, fonduri comunitare

Stefana Muresan

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Teraplast Bistriţa şi-a dublat afacerile în primele nouă luni din 2018

redactia

Reducerea ratei de abandon școlar, posibilă cu bani europeni

redactia

Constructorii Astaldi și Max Boegl, ritm intens de lucru pe lotul dintre Iernut și Chețani (A3). Când se va putea circula

Stefana Muresan

Fabrică cu 200 de salariaţi din Bihor, furnizor pentru Marks & Spencer

Stefana Muresan

Industria auto față în față cu viitorul

redactia

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

Ligia Voro

Leave a Comment