Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii de la AROBS, rechemați la birou

Conducerea companiei informatice AROBS Transilvania Software (ATS) Cluj și-a invitat angajații înapoi la birou, însă le transmite că acceptă și munca de acasă.

“Am făcut primii pași afară, fără declarație. Acest lucru a fost posibil pentru că am fost precauți și ne-am gândit unii la ceilalți, în perioada de restricții. Birourile AROBS din toată țara sunt pregătite să aștepte colegii cărora le este dor să lucreze de la birou.

Chiar și așa, am decis să încurajăm în continuare remote work from home pentru liniștea tuturor și pentru a proteja plasa de siguranță pe care am creat-o păstrând distanța socială”, a menționat conducerea AROBS.

ATS are un proiect de centru de cercetare și date în cartierul Gheorgheni, avizat de municipalitatea clujeană. Amplasamentul propus este o parcelă de 1.000 mp de pe str. Brâncuși, iar proiectul vizează demolarea clădirilor existente pe parcelă și înlocuirea lor cu o clădire cu funcțiune de birouri.

ATS a semnat în 2018 un acord privind preluarea SAS Grup, firma care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii din top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. 800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România la care se adaugă filialele internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste un milion de puieți forestieri plantați de Direcția Silvică Bihor

Articolul următor

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share