Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ferma din Recea Cristur a finalizat trecerea la agricultura ecologică

Societatea clujeană Bio Farm a terminat stadiul de conversie de trei ani la agricultura ecologică, primind certificatul de atestare.   

“Am avut ultimul control de la Ecoinspect și astfel s-a finalizat ultimul an de conversie la agricultura ecologică. Totul a mers impecabil și tocmai ce am primit statutul de certificat ecologic, cu toate actele în regulă, și cel mai important, cu toate plantele și situația din teren în regulă” a anunțat conducerea fermei.

Ferma bio de coacăz negru și mur a fost înființată în 2015 de către antreprenorii clujeni Alexandru și Ana-Maria Pop. Obiectul principal de activitate este producerea și desfacerea fructelor de pădure, fiind o afacere de familie.

Ferma este localizată la 45 km de municipiul Cluj-Napoca. Terenul plantat este de 1 ha de zmeur Willamette, Polka, Glen Ample, 2 ha de coacăz negru Tisel, Tiben, Ruben, Gofert și o suprafață experimentală cu coacăz roșu, afin, agriș. Din 2017, proprietarii au demarat procesul de obținere a certificării bio.

Total
27
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cum puteți accesa sute de milioane de euro pentru a ieși din criză. Fonduri disponibile: până la 1 miliard de euro

Articolul următor

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
27
Share