Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Casa începe să își redeschidă magazinele din Cluj

Lanțul de brutării-patiserii și restaurante a anunțat că mai multe unități ale sale din municipiul Cluj-Napoca vor fi din nou deschise după ce au devenit nefuncționale, la apariția crizei sanitare.

Acestea sunt unitățile din complexul Central, Piața Gării, străzile Moților și Croitorilor. De asemenea, compania de patiserie a activat din nou meniul zilei în localitățile Cluj-Napoca și Florești, însă numai la pachet, în nouă unități ale sale din reședința de județ.

În februarie, înainte de intrarea în starea de urgență la nivel național, din cauza coronavirusului, lanțul fondat la Cluj anunța că era prezent  în șapte județe ale Transilvaniei, având afaceri anuale de 9 milioane de euro.

Portofoliul companiei cuprindea 450 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie. Fondatorul afacerii, Dorel Goia, a anunțat că va restrânge aria de dezvoltare la regiunea Transilvaniei deoarece un astfel de business este greu de gestionat de la distanţă, odată cu depărtarea de Cluj.

Printre jucătorii importanți în domeniu din județ se mai numără La Lorraine, Panemar, Agropan și Moților SRL. Goia controlează companiile din grupul industrial Teraplast și este acționar la societatea de construcții ACI Cluj. Acesta are deţineri pe piaţa de capital şi investiţii imobiliare. Un fond de investiţii britanic a cumpărat cu 9 milioane de euro clădirea Maestro din Cluj-Napoca, ridicată de Dorel Goia și Horia Ciorcilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțări de până la 5.000 de euro pentru cadrele didactice din partea industriei IT

Articolul următor

Industria dezvoltatorilor de jocuri video din România anunță angajări și continuă să crească

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share