Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul val al producătorilor din Cluj, atras de vânzările pe internet

Magazinul online al Asociației Produs de Cluj (APC) și-a dublat deja furnizorii la scurtă vreme de la activare, a informat Consiliul Județean (CJ).

“La mai puțin de două luni de la lansare, platforma și-a dublat numărul de producători, oferind clienților peste 500 de preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, precum și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul și-a făcut debutul pe piață alături de 16 producători clujeni și cu livrări în reședința de județ și în zona metropolitană. În prezent, livrarea se realizează la nivel național, numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care au o ofertă diferită de ceea ce există în Cluj.

Și-au făcut, astfel, loc produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio, delicatese care aduc un plus magazinului. Îmbucurător este și faptul că acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână”, conform reprezentanților CJ Cluj.

Până acum magazinul a înregistrat comenzi din București și din județele Cluj, Timiș, Constanța, Giurgiu, Brașov, Dolj, Sibiu, Bistrița-Năsăud și Galați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul FoodSHIFT 2030 își anunță contribuția la revigorarea sistemului alimentar după epidemia de COVID-19

Articolul următor

ANL finanțează două blocuri în cartierul zălăuan Dumbrava Nord

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share