Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Partenerii Enel își redeschid din magazinele din Ardeal

O parte din magazinele din zona Transilvaniei ale partenerilor furnizorului de gaz și electricitate Enel  își vor relua activitatea cu publicul: Oradea, Cluj-Napoca și Târgu-Mureș.

Pentru a preveni riscul răspândirii coronavirusului și a proteja clienții și angajații, lucrul cu publicul se va desfășura în condiții stricte de acces, ce presupun obligativitatea purtării măștilor de protecție și a păstrării distanței sociale.

Magazine ale partenerilor s-au mai redeschis la Iași, Bacău, Piatra Neamț, Craiova și Pitești. Activitățile cu publicul vor avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță comunicate de către autoritățile competente.

Angajații și clienții vor avea obligația de a purta măști de protecție, iar numărul de clienți care au acces simultan în magazine va fi limitat, astfel încât să poată fi păstrată distanța. Zonele de așteptare din cadrul magazinelor vor fi închise, iar sistemul de alocare bonuri de ordine va fi suspendat momentan, accesul în efectuându-se în ordinea sosirii la locație.

În funcție de situație este posibil să fie implementate și alte măsuri de protecție. “Ca urmare a acestor măsurilor de siguranță, este posibil ca timpul de așteptare să crească și vă mulțumim anticipat pentru înțelegere”, a avertizat compania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S IMMO AG: First quarter brings strong operating result, but write-downs

Articolul următor

Plexus, Iwis Engines System și Celestica fac cele mai multe angajări în Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share