Real Estate Ultimele stiri

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

  • Connect44 a decis în martie să își extindă cu 750 de metri pătrați biroul deja inaugurat în februarie în cadrul Vox Technology Park Timișoara. Contractul inițial fusese încheiat la finalul anului 2019, compania ocupând acum 1.000 de metri pătrați în cadrul proiectului
  • Prin această tranzacție Connect44 a deschis al doilea birou regional în Timișoara. Compania, înființată în Elveția în anul 2000, a intrat pe piața locală în 2017, având sediul central în proiectul AFI Tech Park din București
  • Vox Technology Park a trecut recent printr-un proces intens de pregătire în vederea întoarcerii companiilor în clădire, după încheierea Stării de Urgență. Au fost achiziționate două termoscanere, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului (nebulizatoare) și au fost regândite fluxurile de circulație în clădire

Compania Connect44 România a închiriat 1.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara. Tranzacția de extindere cu 750 de metri pătrați a spațiului deja deținut a fost semnată în luna martie, contractul având o valabilitate de cinci ani, cu opțiune de prelungire.

Connect44, care activează în domeniul ingineriei telecomunicațiilor, va deschide astfel al doilea birou regional în Timișoara. Compania, înființată în Elveția, a intrat pe piața locală în 2017 și are sediul cu birourile centrale în AFI Tech Park din București.

”Un obiectiv clar al Connect44 România pentru 2020 continuă să fie expansiunea. De aceea, ne concentrăm în acest an pe o creștere importantă atât a serviciilor, cât și a echipei. În actualul context al pandemiei de COVID-19 ne-am adaptat situației și am pus la punct infrastructura IT care să le permită angajaților noștri să lucreze de la distanță. Astfel, în toate birourile noastre de la nivel mondial angajații lucrează remote, din siguranța propriilor cămine. În același timp, concomitent cu relaxarea măsurilor impuse de autorități, le oferim colegilor posibilitatea de a veni să lucreze de la birou, în condiții de igienă sporite”, a declarat Alexandru Cociorvei, director general al Connect44 România.

Vox Technology Park a trecut de altfel în ultimele săptămâni printr-un proces intens de pregătire în vederea întoarcerii companiilor în clădire, după încheierea Stării de Ugență. Au fost achiziționate și instalate două termoscanere la intrarea în clădire, care măsoară în mod automat temperatura angajaților și vizitatorilor, au fost instalate aparate de curățare și filtrare a aerului (nebulizatoare), carpete antiseptice, dozatoare de hârtie și de materiale dezinfectante pe bază de senzori și au fost regândite fluxurile de circulație din interiorul clădirii.

”Colegii care doresc să vină să lucreze la birou au fost informați de măsurile de precauție implementate de administratorii clădirilor în care ne desfășurăm activitatea. Totodată, în birourile noastre din București și Timișoara, ne-am asigurat că adoptăm toate măsurile de igienă sporită. În prezent avem peste 200 de angajați în birourile noastre din București și Timișoara. Pentru a ne atinge obiectivele de creștere a business-ului, am continuat procesele de recrutare și în această perioadă și nu ne vom opri aici”, a mai adăugat Alexandru Cociorvei.

“În condițiile actuale, întregul proces de închiriere a fost mai elaborat, necesitând mai multe pregătiri în ceea ce privește adaptarea efectivă a spațiilor de birouri pentru măsurile de distanțare socială. În cazul Connect44, ne bucurăm că am descoperit un parteneriat productiv, în care am avut în vizor în primul rând siguranța angajaților, cât și soluțiile adaptate pentru susținerea activității firmelor care se extind în această perioadă”, a declarat Vlad Vela, director general al Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului Vox Technology Park din Timișoara.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Proiectul oferă facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, unul din cele mai mari punctaje obținute de un proiect imobiliar din România.

Vox Property Group are în dezvoltare și proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

Related posts

Zalăul vrea ca lucrările la centură să înceapă din 2020

Nora Dumitrescu

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

Veste bună de la Bursă

Ligia Voro

Distribuitorul de piese auto Autonet a deschis primul depozit robotizat din ţară, la Satu Mare. Cifră de afaceri de 354 milioane de euro în 2017

redactia

FOTO: Cetățenii germani au aflat care sunt oportunitățile din Regiunea Centru

Ligia Voro

Chirurgie robotică la Spitalul Pelican din Oradea

Traian Dan

Cu noi lucrări contractate și o cifră de afaceri în creștere, Dafora Mediaș își continuă Planul de Reorganizare

Stefana Muresan

Maramureșul va depozita deșeurile la Șomcuta

Nora Dumitrescu

Povestea se colorează mai departe. DAW Bența, celebrată la majorat printr-o Gala Aniversară

Ligia Voro

A fost demolată fabrica Mobam

Nora Dumitrescu

Carrefour sprijină fermierii români care vor să facă agricultură ecologică

Traian Dan

Turdenii de la ASA Cons ridică un centru spa în Zalău

Nora Dumitrescu

Compania Unifarm, un business de succes dublat de activitate cu caracter social-sanitar

Stefana Muresan

Tesla vine în România, în 2019. Informația a fost confirmată de Elon Musk

redactia

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

Ionut Oprea

Asfalt nou în zona turistică a Clujului

Nora Dumitrescu

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Zalăul a investit 37 de milioane de euro în proiecte de mediu

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Melinda Morariu – „Este vitală continuarea proiectelor pe Fonduri Europene”

Traian Dan

Școală pentru copiii românilor întorși din Italia la Cluj, anunță consulul onorific al Italiei, Massimo Novali

redactia

Importurile de gaze ale României s-au ieftinit în trimestrul al treilea

Papuc Irina

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

Cinci companii vor ridica Baza La Terenuri din Cluj

Nora Dumitrescu

Festivalurile Untold și Neversea se vor organiza în 2021

Nora Dumitrescu

Leave a Comment