Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de mobilă Simex și-a deschis reprezentanță în Uzbekistan

Brandul internațional Simex Șimleu Silvaniei a deschis o reprezentanță – magazin de mobilă românească în Taşkent, capitala Uzbekistanului.

Aceasta funcționează în cel mai mare complex comercial din Asia Centrală, specializat în vânzarea mobilierului de elită: complexul Atlas. “În această perioadă de izolare, s-a înregistrat o creștere a vânzărilor on-line de mobilier, prin urmare, compania românească Simex nu și-a întrerupt activitatea.

A luat măsuri stricte pentru siguranța angajaților și a partenerilor, cu care continuă să se dezvolte ca și producător și exportator de mobilă românească de calitate superioară, inclusiv pe celebrul Drum al Mătăsii”, a precizat directorul comercial Gabriel Lavrincic.

“Piața uzbecă oferă oportunități oamenilor de afaceri români interesați de comerțul cu parteneri din Uzbekistan. Eu, personal, pot oferi sprijin oamenilor de afaceri români, prin diseminarea ofertelor de investiții și comerț ale firmelor românești interesate de identificarea de parteneri uzbeci dispuși să realizeze importuri din România, pot transmite respectivele oferte direct firmelor uzbece”, a spus acesta

Pe lângă mobila românească, reprezentanța promovează imaginea României și a românilor în Uzbekistan și țările vecine: Tadjikistan, Kîrgîzstan, China, Kazahstan, Afganistan, Iran, Pakistan. Simex produce 1947 produce mobilă din lemn masiv la nivel de artă.

Piața din Uzbekistan, formată din 32 milioane de locuitori, este o piață tânăra, vizată și vânată de majoritatea companiilor din țările occidentale. Capitală țării, metropola Tașkent, are o populație de 2 milioane locuitori, este cunoscută în special ca oraș industrial și punct de interconectare a rutelor de transport de pe Drumul Mătăsii, care a legat de-a lungul secolelor China de Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Building Permit obtained for the UP-SITE BUCHAREST project

Articolul următor

Noul model de cooperare în afaceri din cadrul Alianței pentru sprijinirea competitivității și profitabilității companiilor membre

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share