Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CFR repune pe traseu trenurile suspendate în Transilvania-Banat

Operatorul public de transport feroviar CFR Călători va reintroduce în circulație, din 1 iunie, trenurile temporar suspendate în martie și aprilie care conectau principalele orașe din zona Transilvania-Banat.

Printre trenurile interregio repornite se numără cele care conectează orașele Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Baia Mare, Dej, Arad, Timișoara. Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă cu data de 1 iunie. Excepție fac trenurile care nu au funcție în această perioadă (cele de navetă pentru elevi).

“Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații, și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm călătorilor noștri cumpărarea biletelor din timp. Începând cu 3 iunie, cumpărarea cu anticipație a biletelor înainte de plecare, crește de la 10 la 20 de zile”, a transmis societatea feroviară.

La ghișee este indicată efectuarea plății cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru. CFR Călători a recomandat pasagerilor să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf, având în vedere că majoritatea companiilor și instituțiilor au introdus programul decalat pentru angajați.

Din 3 iunie, CFR Călători va permite familiilor, persoanelor care locuiesc sau lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii vor cumpăra locuri distanțate. Masca de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei. CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Competiția JA Compania Anului 2020 și-a desemnat afacerile pilot câștigătoare

Articolul următor

Transformare în Groupe Renault: compania vrea să economisească 2 miliarde de euro în următorii 3 ani. Se vor amâna extinderile în România și Maroc, dar este în vizor piața rusă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share