Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va fi modernizată Piața Izvoare din Baia Mare

Piața Izvoare va rămâne proprietatea municipiului și în administrarea primăriei, cu profil agroalimentar, și va deveni una modernă.

“Piața Izvoare va fi locul unde primăria, ca administrator, va proteja în mod strict producătorii agricoli, dar și cumpărătorii băimăreni”, a anunțat municipalitatea băimăreană. Zona aferentăva fi reconfigurată, inclusiv din perspectivă urbanistică, respectiv circulația autovehiculelor și pietonală, dar și parcările.

Consiliul Local va trebui să aleagă dintre propunerile pe care le are primăria pentru reconfigurarea, modernizarea și eficientizarea acestei zone, însă profiul va rămâne piața agroalimentară, conform reprezentanților municipalității.

Aceasta va funcționa ca un spațiu pentru comerț cu produse agroalimentare, unde vor activa în exclusivitate producători. Conform proiectului, aici vor fi amplasate zone pentru flori, legume, fructe, produse lactate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transformare în Groupe Renault: compania vrea să economisească 2 miliarde de euro în următorii 3 ani. Se vor amâna extinderile în România și Maroc, dar este în vizor piața rusă

Articolul următor

Banca Națională a României a redus dobânda de politică monetară la 1,75%/an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share