Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premierul României, în inspecție la două fabrici din Maramureș

Două județe din Transilvania, Mureș și Maramureș, vor găzdui vineri vizita primului ministru al României, Ludovic Orban, însoțit de Virgil Popescu, ministrul Economiei, de Nicolae Ciucă, ministrul Apărării și de Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

În județul Maramureș, premierul va vizita fabrica Techtex Târgu-Lăpuș, care produce măști sanitare și echipamente de protecție medicală, apoi va ajunge la Cicârlău, unde urmează să fie realizată o nouă fabrică a grupului Taparo, al cărei proiect îi va fi prezentat.

„Suntem impresionați de faptul că Guvernul României, reprezentat la cel mai înalt nivel, va vizita fabrica noastră din Târgu-Lăpuș, unde producem măști sanitare și echipamente de protecție medicală.

Împreună vom pune și piatra de temelie a noii fabrici Techtex, de lângă Baia Mare. Le mulțumim demnitarilor că ne sunt alături. Știm să reacționăm în vreme de criză, să mergem înainte și să fim de ajutor țării noastre, ca niște bravi maramureșeni”, a declarat Ioan Filip, președinte Taparo.

În prima parte a zilei, premierul va participa la semnarea contractului pentru realizarea proiectului ”Autostrada Transilvania (A3) – secțiune 1C + drum de legătură”, la sediul Prefecturii Județului Mureș.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ratele la bănci pot fi plătite la oficiile poștale sau direct de acasă, la poștaș

Articolul următor

Şomajul tehnic, folosit la maxim în Timiş. 68.000 de persoane au primit de la stat peste o sută de milioane de lei

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
6
Share