Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premierul României, în inspecție la două fabrici din Maramureș

Două județe din Transilvania, Mureș și Maramureș, vor găzdui vineri vizita primului ministru al României, Ludovic Orban, însoțit de Virgil Popescu, ministrul Economiei, de Nicolae Ciucă, ministrul Apărării și de Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

În județul Maramureș, premierul va vizita fabrica Techtex Târgu-Lăpuș, care produce măști sanitare și echipamente de protecție medicală, apoi va ajunge la Cicârlău, unde urmează să fie realizată o nouă fabrică a grupului Taparo, al cărei proiect îi va fi prezentat.

„Suntem impresionați de faptul că Guvernul României, reprezentat la cel mai înalt nivel, va vizita fabrica noastră din Târgu-Lăpuș, unde producem măști sanitare și echipamente de protecție medicală.

Împreună vom pune și piatra de temelie a noii fabrici Techtex, de lângă Baia Mare. Le mulțumim demnitarilor că ne sunt alături. Știm să reacționăm în vreme de criză, să mergem înainte și să fim de ajutor țării noastre, ca niște bravi maramureșeni”, a declarat Ioan Filip, președinte Taparo.

În prima parte a zilei, premierul va participa la semnarea contractului pentru realizarea proiectului ”Autostrada Transilvania (A3) – secțiune 1C + drum de legătură”, la sediul Prefecturii Județului Mureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ratele la bănci pot fi plătite la oficiile poștale sau direct de acasă, la poștaș

Articolul următor

Şomajul tehnic, folosit la maxim în Timiş. 68.000 de persoane au primit de la stat peste o sută de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share