Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asfalt nou în zona turistică a Clujului

Una dintre cele mai apreciate localități montane din zona Clujului, Mărișel, va fi legată de Someșul Cald și de Gilău printr-un drum reabilitat.

Pe drumul județean 107P Mărișel – Drumul Național nr. 1R au demarat lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare, conform Consiliul Județean (CJ) Cluj. Instituția a adus la cunoștința iubitorilor de munte, a participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe DJ107P Mărișel – DN 1R au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic, pe sectoare.

Acestea vizează un tronson de 20,2 km, de la kilometrul 24+000 până la kilometrul 44+260. Lucrările constau în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, plombări cu îmbrăcaminte asfaltică, colmatarea rosturilor, curățarea podurilor și a podețelor, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

În această fază, se află în plină desfășurare asfaltarea sectorului de drum situat între kilometrul 35+200 și kilometrul 41+194. Ulterior finalizării lucrărilor pe sectorul Mărișel – DN 1R, același tip de lucrări de întreținere vor fi demarate pe sectorul Gilău – Someșul Cald – Mărișel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorii bihoreni au câștigat mai mult cu 2,54% în luna martie

Articolul următor

Operatorul național Transgaz va gestiona gazoductul Maramureș - Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share