Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Lemnul Verde și-a redeschis terasa din Dej

Terasa restaurantului Lemnul Verde, din municipiul Dej, a redevenit funcțională de la 1 iunie, după relaxarea în alimentație publică a restricțiilor generate de coronavirus, au anunțat administratorii lanțului de cofetării-restaurante.  

Afacerea Lemnul Verde a debutat în 1862, la umbra a doi castani, prin restaurantul-cofetărie sub tutela familiei Keller, de evrei maghiarizați. Numele restaurantului vine chiar de la cei doi castani din curte, înrădăcinat în cultura și în inimile localnicilor.

La început acesta era un restaurant-cafenea, având mesele așezate la umbra unor copaci seculari, rămășițe ale parcului Mănăstirii Franciscane din vecinătate. Ulterior cofetăria a intrat în posesia familiei Kovach, iar apoi la frații Fulop, proprietari și ai magazinului de textile din vecinătate.

După 1948, cofetăria se numea Rândunica, apoi după revoluție a redevenit la denumirea inițială. Clădirea este acum în proprietatea familiei Feliciei Trifan, care a pus bazele rețelei de unități Lemnul Verde, care mai cuprinde cofetării în mall-urile clujene Iulius, Vivo și în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE ÎN SATU MARE

Articolul următor

TAROM va relua zborurile de dimineață Cluj - București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share