Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova – Pria E-Commerce Online Conference 10 iunie 2020 de la 11,30

PRIAevents, organizează în 10 iunie 2020, începând cu ora 11,30, în premieră, primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova Partener Principal al evenimentului este compania de consultanță juridică ACI Partners.

Punem la dispoziția participanților platforma de networking, extrem de bine creată, pentru Pria E-Commerce in Moldova Online Conference, prin partenerul nostru EventLink360. Pentru logare gratuita si pentru a schimba carti de vizita cu ceilalti participanti, completati https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2020/.

De ce un eveniment pe teme care privesc comerțul electronic în Republica Moldova?

Pentru că este un subiect extrem de important, mai ales în această perioadă pe care o traversăm, deoarece tot mai multe companii se îndreaptă spre online.

Evenimentul este de interes toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova –  IT, industrie, sănătate și farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, transport, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

Mediul de business din Republica Moldova va afla detalii despre cum folosim documetele electronice și semnăturile electronice, dar și despre plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice.

Vom dezbate despre cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic.

Vom analiza împreună dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic și vom afla mai multe din experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic.

Temele evenimentului:

  • Cum folosim documentele electronice și semnăturile electronice?
  • Plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice. Rolul Băncii Naționale a Moldovei la supravegherea acestora
  • Care este rolul Autorității pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței? Cum supraveghează piața online din Republica Moldova? Cum pot face companiile informarea consumatorilor in modul cel mai corect?
  • Care este rolul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în protejarea datelor personale folosite în comerțul electronic?
  • Cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic?
  • Dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic
  • Experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic

Lectorii care au confirmat participarea până la acest moment sunt:

• Carolina PARCALAB, Avocat, ACI Partners
• Violina VARTA, Director adjunct, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului si Supravegherea Pietei
• Cristian ONICA, Specialist principal al Departamentului Sisteme de Plăți a Băncii Naționale a Moldovei
• Adrian SOROCEAN, Avocat, ACI Partners
• Eduard RĂDUCAN, Director, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal ( *tbc)
• Roman Știrbu, CEO, Simpals
• Reprezentant companie e-commerce din Romania

Evenimentul va fi moderat de Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

De ce să participați?

Indiferent de domeniul în care activați, dacă doriți să vindeți sau să cumparați online, acesta este cel mai important eveniment organizat în ultima vreme prin intermediul căruia veți pute afla cât mai multe despre cum sa faceti comerț online, despre contracte ți semnături electronice, legislație, GDPR și tot cee ace este important pentru e-commerce în Moldova sau în afara acesteia în cazul în care vreți să exălorați și alte piețe.
Conferința PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA face parte din seria conferinţelor organizate de PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA  şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro.

Pentru vizionare gratuită accesati link-ul https://bit.ly/2yWtudM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peşterile Farcu şi Meziad se redeschid pentru vizitatori, sâmbătă, 6 iunie

Articolul următor

Se ține TIFF! Abonamentele au fost repuse în vânzare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share