Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se ține TIFF! Abonamentele au fost repuse în vânzare

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napocaa au anunțat perioada în care va avea loc evenimentul care la un moment dat părea compromis de coronavirus: 31 iulie – 9 august.

Amânat din cauza măsurilor de restricție adoptate de autorități în această primăvară, TIFF va propune o ediție de vară cu multe proiecții în aer liber, atmosferă de vacanță și un program adaptat contextului. Deschiderea oficială și gala de închidere vor avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în inima orașului.

„Suntem pregătiți să aplicăm toate măsurile de protecție impuse de autorități pentru spațiile în aer liber și sperăm ca, în cel mai scurt timp, să avem și confirmarea normelor pentru proiecțiile din sălile de cinema. Întreaga organizare va prioritiza siguranța spectatorilor”, a explicat Tudor Giurgiu, președintele festivalului.

Proiecțiile în aer liber vor fi organizate în spații clar delimitate, iar scaunele vor fi poziționate la distanță unele de altele. Accesul se va face prin culoare care să permită triajul. Spectatorii se vor bucura de seri cu filme în Piața Unirii Open Air, Iulius Mall Open Air, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bonțida sau în curtea Institutului Francez.

Proiecțiile de interior vor fi planificate după ce autoritățile vor adopta măsurile care se impun în cazul sălilor de cinema, direcția urmată de majoritatea țărilor europene fiind de a permite ocuparea spațiilor până la 50% din capacitate.

Forme adaptate contextului vor primi și câteva dintre proiectele TIFF: Transilvania Pitch Stop, programul dedicat industriei de film, va avea loc atât online, cât și offline, iar Let’s Go Digital!, atelierul de film pentru liceeni, se va desfășura doar online.

Abonamentele au fost repuse în vânzare, iar posesorii celor trei tipuri de carduri au 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans bilete la orice film sau eveniment special din program.. Cei care și-au păstrat abonamentele cumpărate la începutul anului le pot folosi pentru noile date.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova - Pria E-Commerce Online Conference 10 iunie 2020 de la 11,30

Articolul următor

Grupul Tenaris a făcut un profit de 50 milioane euro la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share