Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fermele Silvania vor produce carne și furaje ecologice

Cooperativa Agricolă Fermele Ecologice Silvania (FES) Zalău va face pasul spre agricultura ecologică prin obținerea de produse lactate, carne de vită, uleiuri și furaje bio.

“Visul nostru este să devenim un etalon pentru alimentele de încredere, ecolologice. Suntem astăzi printre cei mai mari producători din România de lapte ecologic de vacă și ulei ecologic de floarea soarelui presat la rece. 

Pasul nou pe care îl vom face acum este procesarea bunurilor și obținerea de produse lactate, uleiuri, carne de vită și furaje, toate ecologice.

În acest moment avem nevoie să continuăm povestea noastră prin noi parteneriate cu cei care împărtășesc ne misiunea și viziunea, respectând aceleași valori și care pot distribui și vinde produsele noastre”, a spus Dacian Badea, președintele FES.

Agricultorii sălăjeni sunt acum în căutarea unui manager de vânzări pentru a urma obiectivele FES la nivel național. Compensația asociată cu această poziție este competitivă cu piața, bazată pe competențe și pe experiență și va fi decisă în timpul procesului de intervievare”, a precizat conducerea asocierii.

Cooperativa cultivă împreună 2.200 ha de teren ecologic și produce hrană pentru cele 1.200 de vaci de lapte. Pentru obținerea celor mai bune furaje, aceasta produce șroturi ecologice de soia și floarea soarelui. Asocierea cuprinde fermele FES, Tera Moiad Măeriște, Farm Ecolact Zalău, Fesca Crasna, Sâmpetrean Brâglez.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea investește peste 6 milioane de euro în 12 hectare de spații verzi

Articolul următor

Trei luni, activitatea UPU Oradea se va desfășura în 43 de containere modulare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share