Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei luni, activitatea UPU Oradea se va desfășura în 43 de containere modulare

Peste 70% din lucrările la noua clădire a Spitalului Județean Oradea sunt realizate. Noua construcție va găzdui mai multe funcțiuni medicale. La parter se va extinde unitatea de primiri urgențe (UPU). Actualul spațiu al UPU va fi reabilitat și integrat cu spațiul nou.

Pentru realizarea lucrărilor, activitatea de primire urgențe se va desfășura provizoriu, în următoarele trei luni, în 43 de containere modulare. Acestea vor fi amplasate pe platforma din fața spitalului. Primele 20 au ajuns deja.

„De săptămâna viitoare va începe configurarea acestora. Ne propunem ca de luni, 15 iunie, toate activităţile de preluare a urgențelor să fie gestionate în containere modulare. Dacă nu vor apărea probleme deosebite, din 15 septembrie, UPU își va putea desfăşura activitatea în spaţiile reabilitate şi în cele nou construite”, a declarat Ilie Bolojan, primarul Oradiei.

Lucrările la noua clădire, începute anul trecut, valorează 5 milioane de euro. Jumătate sunt finanțate de Ministerul Sănătății, jumătate de Primăria Oradea. După provizoratul din această vară, la toamnă pacienții care vor ajunge la UPU vor fi primiți în una din cele mai moderne unități din țară.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermele Silvania vor produce carne și furaje ecologice

Articolul următor

Localitatea Jimbolia din Timiş va oferi locuitorilor transport public gratuit cu microbuze electrice, din bani europeni

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share