Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelurile Clujului vor găzdui examene de admitere la medicină

Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMF) Cluj-Napoca a închiriat săli de conferințe de la două hoteluri din oraș pentru susținerea examenului de admitere din iulie, care va avea loc în varianta fizică.

Examenul de admitere la UMF va avea loc în varianta clasică, prin probă scrisă, în 25-26 iulie. Universitatea a investit în închirierea unor spații suplimentare pentru ca examenul să se desfășoare în siguranță.UMF are acreditări internaționale ale calității serviciilor educaționale, iar diplomele sunt recunoscute în toată lumea.

“Ne bucură interesul constant al tinerilor pentru profesiile din domeniul sănătății și dorim să le oferim cele mai bune condiții, atât la examenul de admitere, cât și pe parcursul anilor de studiu”, a declarat Anca Buzoianu, rectorul UMF.

Ținând cont de situația impusă de epidemia de coronavirus, conducerea a luat decizia de a organiza sesiunea de admitere la nivel de licență, pentru anul universitar 2020-2021, în mai multe spaţii, astfel încât să se poată asigura condițiile optime pentru desfășurarea unei evaluări în siguranță.

Pentru a se putea păstra distanța necesară între cei 2.000 de candidați, examenul de admitere pentru cele trei facultăți se va desfășura atât în amfiteatrele universității, cât și în alte spații închiriate.

UMF a închiriat săli de examinare la Universitatea Babeș-Bolyai, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și la Sala Sporturilor Horia Demian și a rezervat sălile de conferințe de la Grand Hotel Italia și Hotel Napoca.

Candidații vor avea acces la toate materialele de protecție necesare: măști, mănuși, dezinfectant, iar distanța va fi de minimum 2 m. Tinerilor care vor avea nevoie de cazare pe perioada admiterii li se vor pune la dispoziție căminele universității, care vor fi igienizate și dezinfectate.

Pentru candidații străini interesați să studieze medicina, conducerea universității a decis ca înscrierea și evaluarea lor să se desfășoare exclusiv online. Viitorii studenți internaționali vor putea veni la Cluj-Napoca doar la toamnă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Munich Airport as concessionaire for Sofia Airport

Articolul următor

Emilia Tepes, the new Business Development Manager in Transylvania for CTP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share