Eveniment Slider Ultimele stiri

Cum ne adaptam afacerea la un viitor incert? Un nou webinar din seria RETHINK STRATEGY: 10 iunie, ora 14:00

Cum si-au adaptat companiile strategiile pentru a respecta politicile de securitate in vigoare si pentru a facilita accesul de la distanta al angajatilor la retelele corporate? In lumea post pandemie, cuvantul de ordine va fi eficientizarea operatiunilor.

In perioada restrictiilor impuse de starea de urgenta, multe companii si institutii au incercat sa se adapteze de la o zi la alta la noua realitate. In continuare, intreprinderile mici si mari deopotriva trebuie sa se pregateasca pentru o piata marcata de incertitudine.

Siguranta angajatilor si a infrastructurii, precum si cresterea flexibilitatii aplicatiilor de business ar trebui sa fie prioritare pentru toate companiile, iar liderii acestora au delegat cu prioritate aceasta raspundere catre managerii din departamentele de IT, responsabili cu infrastructura, comunicatiile si securitatea.

“Exista deja un trend inca dinainte de aparitia COVID-19 pe care l-am identificat in comportamentul companiilor in zona de securitate si anume reconsiderarea consolidarii investitiilor in solutii de securitate de la mai multi vendori. Acest lucru s-a amplificat pe varf de criza. Companiile au fost fortate sa faciliteze rapid accesul angajatilor la retele VPN punand tot mai multe resurse la dispozitia acestora”.

“Nu stim cu exactitate ce se va intampla dupa ce vom incepe sa ne intoarcem treptat la birou. O parte din noile conditii se vor mentine si angajatorii vor realiza ca munca la distanta, cel putin in perioada imediat urmatoare, aduce mult mai multe beneficii decat reintoarcerea la birou. Cuvantul de ordine devine flexbilitatea. Companiile trebuie sa regandeasca strategia de business pentru ca evenimente precum cele generate de aceasta pandemie sa aiba un impact cat mai mic asupra business-ului” declara Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, compania care organizeaza pe 10 iunie 2020, incepand cu orele 14.00 webinarul RETHINK STRATEGY – “Cum ne adapatam afacerea la un viitor incert?”

In cadrul webinarului organizat impreuna cu Orange Business Services Romania, centrat pe modul in care companiile isi pot eficientiza operatiunile asigurand in acelasi timp siguranta angajatilor, a infrastructurii si cresterea flexibilitatii aplicatiilor de business vom discuta despre munca la distanta si pregatirea angajatilor pentru un nou mod de lucru, solutii de securitate pe care companiile le au la dispozitie in acest moment, cat de importante sunt investitiile in aceste servicii in contextul actual.

Am invitat in cadrul acestui webinar cei mai buni specialisti din piata pentru a discuta despre riscurile la care se expun companiile in aceasta perioada, care sunt solutiile existente in piata, despre cum puteti realiza un audit de vulnerabilitati si cat de importante sunt investitiile in servicii cloud in aceasta perioada pentru a eficientiza costurile si pentru a ajuta compania sa se adapteze mai repede la noile conditii de piata.

Va invitam sa fiti online, pentru a afla de la specialistii Orange Romania, Blugento si BIT SENTINEL:
• Cum orientam capitalul investit in IT catre core business?
• Cum adaptam intreprinderile cu ajutorul tehnologiei pentru a fi flexibile?
• Cum ne protejam de incidentele informatice neplanificate intr-un mediu de tipul work from home?
• Care sunt solutiile de securitate si virtualizare potrivite nevoilor fiecarei afaceri?

Participarea este gratuita.

Webinarul este dedicat antreprenorilor si managerilor preocupati de siguranta angajatilor si a infrastructurii, precum si de cresterea flexibilitatii aplicatiilor de business.

Cei interesati se pot inscrise direct pe site-ul evenimentului, unde puteti afla mai multe detalii cu privire la agenda si la subiectele discutate.

In perioada urmatoare vom continua sa ne concentram impreuna cu partenerii nostri pentru a sprijini mediul de afaceri din Romania sa depaseasca cu bine actuala criza generata de virusul COVID-19 si sa reporneasca motoarele.

Promovam informatii concrete, practice si utile, prin organizarea mai multor astfel de “intalniri’ interactive online si speram astfel sa contribuim impreuna, cu un pas poate mic, dar sigur util, la reechilibrarea companiilor si oamenilor din aceste companii.

Va asteptam la webinar pentru a afla cum ne securizam afacerile in fata numarului tot mai mare de amenintari cibernetice si cum reducem costurile cu capitalul investit in infrastructura IT, pentru a directiona banii catre core business?

Multumim Orange Romania, precum si partenerilor media Financial Market, Cariere Online, Agerpres, Bucuresti Business, Prahova Business, Reusita.ro, Spatiul Construit, Jurnalul de Afaceri, Asociatia Firmelor Bihorene, Business 24, Ziare.com, Transilvania Business, Manager Express, Ziarul de Iasi si Iasi Fun, Jurnal de Craiova pentru implicarea in acest proiect.

Related posts

Moda românească, măsuri de relansare pe piaţa americană

Ligia Voro

S-a înființat rețeaua Camerelor de Comerţ 3SI, pentru conectarea comunităţilor de afaceri

redactia

Tirrena, Geiger şi Strabag, constructorii cu cele mai mari progrese

redactia

Complexul turistic Castel Transilvania, redeschis după pandemie

Nora Dumitrescu

Casa Kraus transformată într-o „curte a miracolelor”

Stefana Muresan

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Ligia Voro

Schemă de ajutor de până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea staţiunilor balneare

redactia

Transavia construiește primul spital pentru recuperarea copiilor cu handicap locomotor din România

Nicolae Pop

Cooperativa Țara Mea investește 6 milioane de euro într-un abator destinat cărnii de oaie

redactia

SESIUNE ATESTARE NAȚIONALĂ FIRME ȘI PFA DE CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT

redactia

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Stefana Muresan

”Mobilitatea viitorului”, eveniment marca CCIFER, despre impactul noilor modalități de transport

Stefana Muresan

Lasselsberger își primenește liniile de producție de la Cluj

Nora Dumitrescu

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Primul magazin al producătorilor sălăjeni a trecut testul pandemiei

Nora Dumitrescu

Judetul Cluj, promovat in Republica Moldova

redactia

Grupul MedLife își consolidează poziția în sud-estul țării și inaugurează a doua hyperclinică în Galați

Papuc Irina

Speedwell incepe Record Park, proiect mixt de 42 mil. euro in Cluj – Napoca

redactia

Sorin Gal, noul președinte al ANRM

Stefana Muresan

Platforma Romplumb, scoasă la vânzare cu 5,2 milioane euro

Nora Dumitrescu

Prin OneDock companiile pot ține într-un singur loc aplicațiile pe care le folosesc

Traian Dan

UiPath la forumul economic franco-român – “Poveștile care schimbă jocul”

Ligia Voro

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 18,5% în mai 2017, comparativ cu perioada similară din 2016

Stefana Muresan

Universitatea “Babeş-Bolyai” și NTT DATA Romania, a doua serie din Programul Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică

Stefana Muresan

Leave a Comment