Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a trimis o scrisoare angajaților în care anunța începerea producției de masă pentru camioanele comerciale Tesla Semi.

Potrivit Reuters, care menționează că a avut acces la scrisoarea lui Musk, fondatorul Tesla nu precizează un interval de timp pentru acumularea producției, însă la o întrebare adresată pe rețeaua Twitter, dacă acest lucru e adevărat, acesta a răspuns scurt „Da”.

Astfel, acțiunile Tesla au crescut cu aproximativ 6% și au atins pragul de 1.000 de dolari miercuri, aducând compania din Silicon Valley pe locul al doilea în topul celor mai valoroși producători auto din lume, după Toyota Motor Corp din Japonia, mai scrie Reuters.

Total
24
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Griffes | Open space – a thing of the past?

Articolul următor

Costurile de pompare a apei reci în reţelele din Timişoara, reduse în urma unui proiect comun UPT – Aquatim

Citește și:
Citeste mai mult

La Cluj apartamentele se cumpără cu banii jos

Dezvoltatorul imobiliar Călin Vișan arată că majoritatea locuințelor din zona Clujului sunt cumpărate din fondurile proprii ale investitorilor.…
Zi de Zi știri economice:
Total
24
Share