Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prysmian Group lansează aplicația Cable App

Prysmian Group, lider mondial în industria de sisteme de cabluri de energie și telecomunicații, lansează aplicația Cable App – un instrument profesional ușor de folosit care vă ajută să calculați și să selectați cea mai bună soluție de cablare în funcție de tipul proiectului și de metoda de instalare.

În România, Prysmian Group are două fabrici: fabrica de Energie și fabrica Telecom. La Slatina se produc cabluri de aproape o jumătate de secol. Mulțumită experienței uriașe acumulate în timp, Prysmian oferă produse și soluții inovative, fiabile și durabile care să satisfacă ultimele cerințe ale pieței. Cu o capacitate complexă de producție, la Slatina sunt fabricate cabluri pentru instalații de joasă, medie, înaltă și foarte înaltă tensiune care respectă și cele mai exigente standarde.

Fabrica Telecom este cea mai mare fabrică de cabluri de fibră optică din Europa Centrală și de Est ce produce cabluri de telecomunicații cu fibră optică cu tehnologii de ultimă oră, adaptate celor mai diverse cerințe.

Aplicația Cable App oferă posibilitate de căutare după atributele de bază ale cablului sau după criterii profesionale avansate. Parametrii de calcul ai aplicației calculează în mod corect și eficient soluția, și oferă, în același timp, și posibilitatea de a calcula gradul de eficiență și economie CO2 luând în considerare tipul conductorului și secțiunea transversală, ajutând astfel la diminuarea amprentei de carbon.

Aplicația oferă două modalități de căutare după tipul instalație și după atributele cablului și include algoritmi de calcul după intensitatea curentului, căderea de tensiune și calcul după scurt-circuit. Este îmbogățită cu imagini și documentație tehnică, oferă funcții suplimentare precum link direct către catalog online, posibilitatea de consultare a fișei tehnice și posibilitatea de salvare ușoară a căutărilor efectuate, sau chiar de partajare a rezultatelor obținute. În plus, aveți acces la noutăți și știri din domeniu, video din lumea instalatorilor electrici, a profesionaliștilor, consultanților și inginerilor.

Cable App oferă dublă interfață: în limba română și engleză și este disponibilă pe orice dispozitiv, putând fi descărcată din Google Play și Apple Store sau accesată de pe computer la adresa: www.cableapp.com. Mai multe detalii pe pagina https://ro.prysmiangroup.com/cable-app.

Prin inovațiile sale, Prysmian Group continuă să demonstreze că este cu adevărat un producător global care se bazează pe cunoștințele și capacitățile sale la nivel mondial pentru a răspunde provocărilor tehnologice mereu în creștere cu care se confruntă clienții săi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DPD: “We will continue to invest in technology to improve customer experience”

Articolul următor

Primăria Sibiu invită firmele de construcții să participe la extinderea cu 6 ha a spațiilor verzi din oraș: contract de 13 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share