Industrie Slider Ultimele stiri

Prysmian Group lansează aplicația Cable App

Prysmian Group, lider mondial în industria de sisteme de cabluri de energie și telecomunicații, lansează aplicația Cable App – un instrument profesional ușor de folosit care vă ajută să calculați și să selectați cea mai bună soluție de cablare în funcție de tipul proiectului și de metoda de instalare.

În România, Prysmian Group are două fabrici: fabrica de Energie și fabrica Telecom. La Slatina se produc cabluri de aproape o jumătate de secol. Mulțumită experienței uriașe acumulate în timp, Prysmian oferă produse și soluții inovative, fiabile și durabile care să satisfacă ultimele cerințe ale pieței. Cu o capacitate complexă de producție, la Slatina sunt fabricate cabluri pentru instalații de joasă, medie, înaltă și foarte înaltă tensiune care respectă și cele mai exigente standarde.

Fabrica Telecom este cea mai mare fabrică de cabluri de fibră optică din Europa Centrală și de Est ce produce cabluri de telecomunicații cu fibră optică cu tehnologii de ultimă oră, adaptate celor mai diverse cerințe.

Aplicația Cable App oferă posibilitate de căutare după atributele de bază ale cablului sau după criterii profesionale avansate. Parametrii de calcul ai aplicației calculează în mod corect și eficient soluția, și oferă, în același timp, și posibilitatea de a calcula gradul de eficiență și economie CO2 luând în considerare tipul conductorului și secțiunea transversală, ajutând astfel la diminuarea amprentei de carbon.

Aplicația oferă două modalități de căutare după tipul instalație și după atributele cablului și include algoritmi de calcul după intensitatea curentului, căderea de tensiune și calcul după scurt-circuit. Este îmbogățită cu imagini și documentație tehnică, oferă funcții suplimentare precum link direct către catalog online, posibilitatea de consultare a fișei tehnice și posibilitatea de salvare ușoară a căutărilor efectuate, sau chiar de partajare a rezultatelor obținute. În plus, aveți acces la noutăți și știri din domeniu, video din lumea instalatorilor electrici, a profesionaliștilor, consultanților și inginerilor.

Cable App oferă dublă interfață: în limba română și engleză și este disponibilă pe orice dispozitiv, putând fi descărcată din Google Play și Apple Store sau accesată de pe computer la adresa: www.cableapp.com. Mai multe detalii pe pagina https://ro.prysmiangroup.com/cable-app.

Prin inovațiile sale, Prysmian Group continuă să demonstreze că este cu adevărat un producător global care se bazează pe cunoștințele și capacitățile sale la nivel mondial pentru a răspunde provocărilor tehnologice mereu în creștere cu care se confruntă clienții săi.

Related posts

Cum va arăta cel mai spectaculos nod rutier din România

Stefana Muresan

Toplița, destinație turistică pentru toate anotimpurile

Ligia Voro

Investițiile străine directe s-au majorat în 2019: au depășit 5,2 miliarde de euro

Papuc Irina

Wizz Air ia în calcul modificarea programului zborurilor către Dubai din cauza situației din Orientul Mijlociu

Papuc Irina

Deco Days 2017: Expozitie atipica de perdele si draperii la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Un nou transplant de cord la Institutul Inimii din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

Diplomacy360 International Conference 2019

Ligia Voro

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

Diplomați și oamenii de afaceri din spațiul lingvistic german, îndemnați de primarul Sibiului să susțină evenimentele culturale

Papuc Irina

Forumul Invest Satu Mare, autorităţile şi mediul privat la aceeași masă

Stefana Muresan

Construcții SA Sibiu și PORR Construct SRL, oferte pentru a treia etapă a construirii Aeroportului Brașov-Ghimbav; contract de peste 28 mil. lei

redactia

Top 10 companii farmaceutice în 2018

Stefana Muresan

Biserica Densuş din Hunedoara, cea mai veche biserică de piatră din ţară

Stefana Muresan

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

Delgaz Grid va moderniza 26 km din rețeaua Clujului

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] The Palace of Culture – A masterpiece of the Transylvanian Secession style. Over 100 years of art and culture

Transilvania Business

JTI: Hei-rupismul fiscal dăunează grav mediului de afaceri

Ligia Voro

Universitatea Transilvania din Brașov a primit ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de „Ofițer” din partea Președintelui României

redactia

Primele şase autobuze noi Mercedes au sosit la Oradea, urmează hibridele

Traian Dan

JTI România a donat Poliției de Frontieră echipamente de ultimă generaţie

Stefana Muresan

Oradea supravegheată cu 447 de camere video

Traian Dan

Aeroportul Internațional Sibiu, rol strategic în creșterea sustenabilă a regiunii

Stefana Muresan

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Stefana Muresan

Proiect pentru extinderea pistei de aterizare-decolare a Aeroportului Transilvania Târgu Mureș

Ligia Voro

Leave a Comment