Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul reia legăturile aeriene cu Germania, Austria, Elveția și Irlanda

Cursele de pe aerogara din Someșeni spre patru state din vestul Europei vor fi reluate începând din 17 iunie. Acestea sunt operate de două companii low-cost.

Cursele spre Germania vor fi efectuate de Wizz la Dortmund (3 frecvențe), Berlin, Frankfurt Hahn, Memmingen și Nurnberg (2 frecvențe). În Elveția se va putea zbura cu această companie la Basel (3 frecvențe), iar în Austria, la Viena (2 frecvențe).

În perioada 19-28 iunie, un alt operator low-cost, Blue Air va efectua de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj zboruri către Irlanda – Dublin, cu o frecvență de două ori pe săptămână. Biletele se află deja în vânzare pe site-urile companiilor aeriene sau la agențiile de ticketing.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat lista cu toate țările pentru care se elimină obligativitatea carantinei sau autoizolării la domiciliu atunci când cetățenii revin în România din aceste state.

Aceasta cuprinde 17 țări, spre care se reiau și cursele aeriene comerciale: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

S-a aprobat eliminarea măsurilor de carantină/izolare la locuinţă/locaţia declarată de persoana în cauză, împreună cu colocatarii, inclusiv familia/aparţinătorii, după caz, pentru persoanele asimptomatice care vin în România din aceste state.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

D-Link lansează camera termică DCS-9500T pentru măsurarea temperaturii

Articolul următor

Patru start-up-uri românești concurează pentru un loc în finala celei mai mari competiţii IT pentru domeniul medical

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share